Lilla goa unge!

Min stackars lilla prinsessa håller nog på att bli förkyld tror jag. Hon är snuvig och nyser mest hela tiden, skriker mycket gör hon också...Min lilla stackare. Men nu sover hon i alla fall. Jag är i full gång att planera Englas dop :-) Joel ska vara Englas gudfar och förhoppningsvis vill Linn och Nadja vara gudmödrar. Fundera även på att fråga mina kusiner om någon eller bägge två skulle vilja vara det också. Jag är nämligen gudmor åt Thor min kusins son :-) Jag har suttit och räknat lite på hur många som kan tänkas komma på dopet, om alla vi ska bjuda kommer så blir vi 44 pers sammanlagt, hehe. Men eftersom hälften är dalmasar och de kanske inte har lust att åka 60 mil bara för ett dop så kanske vi inte blir så många....Vi får se helt enkelt.

Imorgon kommer pappa hem :-D Kul!!! Man saknar honom så när han är borta på jobb...Men som sagt, han kommer ju hem imorgon.

Jag har lugnat ner mig lite efter gårdagens incident med Nordea i alla fall...Hatar dom visserligen lika mycket som igår men jag är lugnare i alla fall...haha. Fattar dock inte hur man kan vara så JÄVLA korkade...hmm, thats my life ^^

Nej nu ska jag gå upp och börja plocka fram grejer för bakning..haha, har redan bakat en äppelpaj idag och ska nu fortsätta med kladdmuffins. Ska göra typ 4 satser och frysa in, gott att ha på dopet sen!



Suddig bild men fin ändå :-)

Kommentarer
Postat av: Jenny

tack så mycket:)

2008-06-14 @ 00:59:25
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Jenny

nordea!? xD nej:)

2008-06-14 @ 11:23:34
URL: http://penajs.blogg.se/
Postat av: Sassa

Hej gumman! läste om ditt snus i ett inlägg, har du fortfarande inget snus? :p minns du hur vi jagade snus när vi gick i älvdan? fan vad kul. Jag ska sluta med snus för nu är det min tur :) Ta hand om dig! Puss

2008-06-16 @ 08:49:44
URL: http://sassasblogg.blogspot.com
Postat av: Sassa

Jag menade snuset. Hur går det med Engla? blir hon större för varje dag? :D pussa

2008-06-18 @ 20:32:46
URL: http://sassasblogg.blogspot.com
Postat av: sara

när ska ni ha dop?

2008-06-22 @ 21:13:47
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/
Postat av: sara

aa okeju :D ja vi ska döpa vi har dop 19e juli nu :D

2008-06-26 @ 13:24:33
URL: http://saramalmstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0