Älsklings versionen....någonsin!


ENS!

Har ingen aning om vad jag ska skriva...Ungen driver mig till vansinne minst 1000 gånger om dagen och jag är trött och somnar överallt....det är undefär det...Och jo ja, Tommy ska tattuera sig idag -,- Vill jag med de men får jag det, nej ens....Har jag råd med det? Verkligen nej, ens! Så vad gör man då?

Mjo man sitter ensam och övergiven i en enorm lägenhet med broms bett på vristen som VÄGRAR bli nå mindre och slutar inte att klia, funderar på om man ska äta något trots att man inte är ett dugg hungrig eftersom man åt frukost för typ en liten stund sen, vill ha kaffe men magen tillåter liksom bara ett visst antal koppar på morgonen, lagt en unge som ändå inte sover och skriver blogg.....(detta gör man trots att det finns en miljon grejer som måste göras här hemma, städa, diska, tvätta...men vem orkar det en varm och ooootroligt deprimerande dag som denna?!)

Hmm..........

Det låter som ett ganska tråkigt liv, nu kanske många tror att jag ska säga något i stil med "fast jag älskar ändå mitt liv" men det tänker jag inte....Det ÄR tråkigt och jag är trött så det så *besserwisser smiley* Missförstå mig rätt, jag älskar min lilla kalaspingla som ligger och krånglar inne i sängen just nu och jag tycker om att vara mig...MEN det är fortfarande skit tråkigt ibland (det måste man väl få tycka va???)
Pratade med H igår...han lugnade ner mig lite och berättade roliga saker så jag skulle få annat att tänka på en stund...Tack för du finns!

Nä, men detta går ju inte...får nog bli en kopp kaffe till ändå....

Hej så länge!

Vad är det för feeel?!

Åååååh vad den här häxan (som jag skrev om i tidigare inlägg) gör mig irriterad. Nu har hon vatit in och kommenterat på Tommys foton på Engla...bara va fan...hon har aldrig träffat ungen -,- Åh så löjligt omogen jag känner mig men det får man göra i sådana här situation....bestämmer jag *besserwisser smiley*

Engla kom i alla fall hem idag efter att ha åkt till Tommy igåt. Dom hade varit ut till Värmlands Bro idag och lekt med lilla söta Lova som bara är 25 dagar yngre än Engla =D Flickorna hade haft jättekul och Tommy hade fått en massa fina kort på dom...Jag gillart!!!

Nej nu ska jag sova för jag börjar jobba kl 7 imorgon :S Känns mindre upphetsande men vad gör man inte för lite extra pengar =D

Natti natt med er! Pussar

Ibland....

...blir man bara en jävla aningens ledsen.

Såg på fb att nån jävla människa varit in och gillat det faktum att jag och Tommy gjort slut. Jag ska fan strypa häxan om jag råkar på henne. Vem gör så...fattar hon inte att det känns kränkande och kanske jobbigt...jag menar, hon vet ju inte vem eller varför det tagit slut...

Jag känner mig hur som riktigt deppad över allt som har hänt och Tommys nya små "vänner" gör ju inte saken bättre.

Älskar er!


Meeeen!

På torsdag tar Nadja studenten och jag ser ut som jag nyss krupit ut under en sten....behöver Linda men hon har nog så fullt upp nu att jag får väl gå och se ut så här...inge bra alls :( Dessutom kommer en kompis hit i helgen och jag vill inte se ut som kraxande häxan bakom stenen...va fan!

Nadja var på bal igår också...Enligt pappa var hon vackrast av dom alla och det kan jag tro...Hon är ju en av oss...*mallig smiley* hahahaha! Älskar dig gumman min!

Engla har precis somnat....ugh, den ungen alltså...hahahaha. Hon är helt underbar men såååå trotsig. Fattar inte, hon är ju bara 14 månader, hur kommer detta bli sen när det "riktiga" trotset sätter in....:O

Är fortfarande så där löjligt glad, kan inte begripa...hahahaha! Eller jo det kan jag men ändå...

Igår körde jag ut Tommy till Borgvik så han fick hämta sin bil som han köpt...En Audi A6-95...låter modellen bekant? Kan vara för att det är en sån jag har velat ha nu hur länge som helst men jaja, Jag är glad för hans skull :) Den var faktiskt jätte fräsh och fin fast den har stått så länge :D

Ska ta och plocka lite nu jag...

Ha det bra!!!!!!! Pussar!!!

Glömde nästan....

Tog kort på Engla häromdagen....





Glaaaaad!

Allt har varit så perfekt den sista tiden, det började redan i fredgas och det bara fortsätter :D

I fredags eftermiddag ringde Majlis och frågade vad jag gjorde, jag svarade att jag inte gjorde någonting så vi bestämde att hon och Micke skulle komma ner och hälsa på....Mysig kväll med prat och fika :)


Underbarast :D

Lördagen var också helt underbar, Nadja, Linn och Anthony kom ner och käkade med oss, blev också en massa prat....Lika trevligt som vanligt.

Igår gjorde jag inte så mycket, blev en ganska lugn dag faktsikt. På kvällen kom Tommy hit och sov över och åkte i morse.....:D

Ja som sagt helgen har varit kanonfin och jag är sååå glad :D

Min älskade lilla marsipangris har varit riktigt glad den sista veckan också, trots trotset så tycker jag vi har haft det väldans roligt :)


Engla säger "ajaj" och vevar med det där lilla underbara fingret :)

Underbara ungen min...älskar dig!!!

De finaste som finns!!!

Mammas Goesefis!!!

Älskar mitt liv...just nu i alla fall, det hinner säkert ändra sig ett par gånger innan jag får tummen ur och skriver nästa inlägg men ändå ;)

Pussar!!!

Underbar daaaaaag!

"A thousand miles seems pretty far But they've got planes and trains and cars I'd walk to you if I had no other way"


Idag har jag och Engla varit och handlat lite...insåg väl imorse någon gång att jag inte hade någon mat hemma...hahaha. Jag har liksom inte orkat bry mig...så länge får mat (vilket hon fått ;D) Så har jag varit nöjd men idag var det lite väl tomt....till och med jag blir ju hungrig ibland.

När vi kom hem hade mamma lagat mat så jag slapp stå med nåt...skönt det. Efter maten gick vi ut och lekte lite...Engla försöker som vanligt bara rymma ut på vägen....det går som bara den på dom där små tjocka benen....hon är sååå söt :D

Gud vad jag älskar det här vädret....vilket är märkligt eftersom jag ser ut som en kokt kräfta efter 5 minuter men det är en världslig sak.

Nu har jag bestämt mig...i Oktober SKA jag åka till Egypten...och jag vill ha dig med mig Majlis...:D Hade tänkt åka i september men det funkar ju inte med varken Tommys eller mammas jobb så det blir Oktober istället :D

Jaja, nu ska jag nog gå och kika lite på tv...Natti Natt!




RSS 2.0