“The sun illuminates only the eye of the man, but shines into the eye and the heart of the child”



Morrn morrn! Sitter här och väntar på att Engla ska bryta sig ut ur rummet. Hon är vaken och har varit på dörren ett antal gånger men inte riktigt orkat ta i ordentligt för att få upp den :)

Sovit bra inatt har vi gjort till skillnad från natt till igår då Engla härjade och for runt i sängen som en skottspole. Nu är det fruktost som står på schemat, sen ut med hunden, kanske smörja lite mer träns och sen städa. Ser ut att bli en fin dag så det lär man ta till vara på.

Åh åh åh vad jag önskar jag hade en massör i garderoben eller nåt. Skulle behöva en ordentlig omgång runt axlarna och skuldrorna...tror de trillar av mig snart så ont som jag har :/

Nu lyckades fisan bryta upp dörren så....adjö!

Pussar

“Dawn: When men of reason go to bed.”

Tröttis. Klockan är 06.57 men jag har varit vaken en stund nu. Tar mig en Strepsil och hoppas på att förkylningen ska släppa någon jävla gång men inte i det närmsta årtiondet tydligen.

Slocknade som en klubbad säl igår, vilket i sig inte är så ovanligt men att det var på soffan igen var mindre skönt när jag vaknade :S Ska in och ta en dusch nu och försöka piggna till.

Engla sover en stund till hoppas jag och sen blir det frukost och myspys :)

Puss

En gång i tiden...

En gång i tiden var du allt jag ville ha.
Nu är du allt jag önskar jag aldrig haft.
En gång i tiden var du snäll och varm.
Nu är du den som får mitt hjärta att sticka av kyla.
En gång i tiden var jag lycklig med dig.
Nu är du den som gör mig olycklig varje dag.
En gång i tiden var du allt jag ville ha!



“How soon 'not now' becomes 'never'.”

Ett tag sen nu...

Förlåt som vanligt när jag slarvat med bloggen. Massa saker som spelat in att jag inte riktigt orkat blogga. Vet inte om det går att skylla på det men ibland får man ju helt enkelt bloggtorka.

Hostan har fortfarande inte försvunnit och jag har hostat i två veckor nu. Tycker iofs att det släpper i halsen på ett annat sätt nu så jag hoppas det är hostmedicinen som gör sitt och att jag slipper gå till läkare. Hatar som bekant att gå till doktorn.

Engla är lika gudomligt söt som vanligt...en ny attityd dock. Ungen är så trotsig att till och med min mor som är lugnet själv med Engla river sig i huvudet och säger "hon lyssnar ju verkligen inte" och nej, hon gör verkligen inte det. Jag och familjen satt och pratade häromdagen och jag kom fram till att om fan själv växte fram ur backen och sa ifrån så skulle hon spänna ögonen i honom med och bara nögapa "NEEEEEEEEEEEEJ". Jösses barnet mitt, lugna dig väl ^^ Men sötast i världen är hon allt i alla fall och jag älskar henne som en galning. Imorse väckte hon mig 04.30 och tyckte det var dags att gå upp. När jag sa att det var fortfarande alldeles för tidigt att gå upp så drog hon till mig i huvudet och gastade "dumma mamma" "Engla inte SOOOOOVAAAAAA" Då blev mamma vrång och gick därifrån och hon somnade allt om fint och sov till 8 imorse :)

Jag däremot somnade inte om eftersom jag skulle in till Säffle imorse. Åkte kl 6 och var hemma igen vid  7. Skönt att komma upp i ordentlig tid även om jag är skit trött nu :)

Jag och Engla har haft extrem nostalgi morgon idag. Lyssnade på E-rotic (tur att hon inte förstår engelska än). Dansat och skrattat som idioter har vi gjort och till slut däckade vi i en hög på golvet av all dans. Svettiga och rosenröda i trynena gick vi och tittade på Oso och myste i soffan :)

Nu ska jag gå och se efter vad busungen gör nu för det blev i en hast VÄLDIGT tyst.

Hörs! Puss!

“Memory is a way of holding on to the things you love, the things you are, the things you never want to lose.”



Trött, trött, trött idag. Precis som igår och antagligen samma visa imorgon :( Trött på min trötthet blir jag! Satte på lite kaffe, och rostar en macka nu men samtidigt som jag är hungrig känns det som att tanken på mat kväljer mig. Vet inte varför riktigt.

Engla fick ett vansinnes anfall för en stund sen och skällde ut tv;n för att det var Firma Fantasiflytt som hon tydligen inte tycker om längre. Hon tyckte om det förr vet jag men det går så snabbt i svängarna här att jag knappt hänger med. Nu skällde hon dessutom ut mig för att hon inte ville ha saltgurka på mackan fast hon skrek när jag tänkte strunta i saltgurkan...Åh herre om hon kunde bestämma sig någon gång ;) Finaste lilla beslutsångest damen :)

Tog en dusch nu på morgon och insåg att jag har väldigt lite schampo och balsam kvar...typ inget nu då eftersom jag tog det mesta. Typiskt. Handla måste jag göra imorgon...

Har suttit och tänkt en massa på Älvdalen och allt som hände där uppe, de sista dagarna. Pratade med en kär vän på fb mail häromdagen och insåg att jag inte träffat eller sett dom sen jag och Tommy var upp en snabbis när jag gick med Engla :O Har även tänkt på allt annat man ställde till med där uppe. Fina minnen från sista året, massa eländigt som innefattar en orange amazon, galet mycket fiskgratäng, äckligt mycket alkohol och en slö sista termin i skolan...usch usch, hahahahaha :) Saknar de som alla varit del av att skapa dom minnena. Tack!

Ja jag har så där äckligt mycket känslor i kroppen. Inte bara vår och sommarkänslor utan en massa massa massa känslor som jag inte ens vet vart de kommer ifrån. Började grina igår när jag fick ett fint sms av hjärtat, började grina när jag tittade på The secret millionaire, började grina när jag fick ett gulligt svar på ett sms och där det lät som om någon var orolig för hur det går med mig och skrev och frågade om jag hade något att stoppa i mig eftersom jag mådde dåligt. Herre Gud Sandra! Vad mesig du blivit :O

Pinsamt att erkänna nästan tycker jag. Jag som är hård som sten annars menar jag...hahahahahahaha ;)

Nej nu ska jag gå och mysa med Engla en stund innan dagen måste komma igång ordentligt.

Pussi



The heart that truly loves never forgets


"A mitad de muertos que siguen en la cima"

Men usch då dum jag känner mig för att jag skrev sådär imorse. Att jag kände mig bättre. En timme efter jag skrev det började jag frysa igen och feber plus hosta blev i en hast mycket värre igen. Är det bra att halvt hosta lungorna ur sig i mer än en vecka tro? Kanske borde gå till doktorn eller nåt...Hmm, nje men ändå liksom ^^ Har hostat så jävligt idag att jag har extrem huvudvärk och att ha en vild 2 åring har inte bättrat på det kan jag säga.

Engla har idag trotsat så vidrigt mycket...med allt.

Mamma; -Engla stå inte på den, den går sönder!

Engla; -JO!

Mamma; -Snälla Engla gör som mamma säger nu.

Engla; -NEJ!

Sen höll det på så i ca 40 minuter. Men ååååh vad hon var go när hon skulle sova nu på kvällen.

Engla; -Mamma sova hos Engla.

Mamma; -Det går inte gumman, din säng är för liten och mamma kan ju inte sova direkt på golvet.

Engla funderar och säger; -Sitt golvet en stund bara :)

Åh skulle kunna äta upp henne för att hon är det mest underbara som finns i hela världen. Att man kan älska någon så högt...:)

Ska söka med ljus och lykta efter en panodil nu och hoppas på att jag får någon form av lindring innan läggdags. orkar inte med detta längre men doktorn är lika med bajs så nej tack.

Para bailar La Bamba, se necessita una poca de gracia!

Hörs imorgon. Lovelove!

"Spells danger"

Känner mig lite friskare idag även om hostan inte gett sig och trots att ögonlocken dimper ner titt som tätt. Vet inte varför jag är så jävla trött men det måste ju ha med förkylningen att göra. Hoppas jag, så det inte är ett nytt illstånd i allmänhet sådär :/

Engla tittar på Puh men lyckas ändå riva halva vardagsrummet. Skillad den tösen känns det som. Älskade barn som bara krånglar ;)

Satte ut en helt livsfarlig kedjestatus på FB. Tryck på gilla knappen om jag någonsin fått dig att le. Två stycken som gillat hittills. Kanske inte blir fler. Vore lite jobbigt känns det som :O

Hjärtat ska börja intensivkurs på måndag :) Tror han fixar det galant jag :) Vore skönt om vi båda kunde köra sen. Blir lätt tråkigt att vara chaufför :P ;)

Nej jag har verkligen inget viktigt eller kul att skriva ännu men det kommer säkert mer under dagen.

Ha det. Pussi




"Be an angel to someone else whenever you can, as a way of thanking God for the help your angel has given you"



Har haft ett givande samtal nu på kvällen. Tack för det. Det behövdes verkligen och nu hoppas jag att vi går mot ljusare tider.

Pratar med hjärtat på sms och FB mail hahahaha, samtidigt typ :D Skönt att höra av honom. Kände mig helt galet rastlös hela kvällen igår och hela förmiddagen idag när vi inte kunde prata. <3

Har inte varit så mycket att skriva om idag. Anthony och Misha dök in här i morse vilket var lika trevligt som vanligt. Misha var dessutom en ängel och sedan fixade han ringklockan med. Han är händig den pojken :) Fick träffa Linn en sväng med innan de for hem till KRP :( Vara hos Sandra tycker jag *blink, blink*

Engla har varit mer vild än tam hela dagen men vi har haft det kul ändå. Goast i världen är hon ju fisan :) Hon skulle minsann INTE sova nu på kvällen trots att hon inte sovit middag men efter hon sparkat i sängen si sådär sjuhundrafemtioelva gånger så somnade hon. Ska snart gå in och kika på henne...som jag gör varje kväll. Är lite hönsmamma men jag måste ju kolla att hon andas, inte är för varm, inte för kall och att hon inte har ett ton leksaker i sängen. Min skrutt. Det finaste jag har här i världen <3

Hade svårt att sova igår kväll/natt men det känns inte som om jag kommer ha några bekymmer med det idag. är sååå jävla trööööött. Ögonen bara värker och vill knappt hålla sig uppe så det blir nog en tidig kväll ikväll. Gjorde pasta med ost- och skinksås till middag idag. Blev grymt gott men det var så mycket ost i såsen att man blev mätt efter en halv "normal" portion. Finns massa kvar så det blir matlådor :)

Nej sova snart nu tror jag. Natti och pussi <3

"Hell yeah, I feel like crap today"

Trött som ett as och sjukt ont i kroppen. Förkylningen tar omtag och här sitter man nu, snorig, febrig,hostig och med en galen Engla som drar en i armen..oj oj ;) Illa till tusen mår jag med. Bara jag inte dragit på mig någon ny magsjuka. Skulle nog inte palla det faktiskt :(
Har satt på kaffe nu så vi får väl se vad det blir.

Fortfarande inte hört nåt från hjärtat :( Hans mobil är nog fortfarande jättetom. Inte jobbar han idag heller. Det är ju 17 maj :o Ja vi får väl se om jag hör nåt ifrån honom sen annars får jag ju helt simpelt stå ut till imorgon när han jobbar igen :) Alltid vara positiv :D

Tänkte skriva en snutt om hela besvikelse historien idag igen men skiter i det då det verkligen kvittar personen i fråga och därmed kvittar mig med. Det är den värsta känslan någonsin ju...att någon blir sårad och besviken på en men tydligen inte så...Läggs härmed ner och konstateras att denna männska har gått och blivit totalt känslokall och dessutom mot en människa som alltid funnits där för den. Tack, verkligen!

Nu blir det snart frukost. Rostmacka och kaffe,  ja tack. Tar en liten stund att få min macka klar dock. Har ju ingen brödrost (vilken människa har inte en brödrost???) Så jag måste alltid vänta på att ugnen blir varm....hahahahahahaha :D Får gifta mig, brödrostar brukar ju vara populära bröllopspresenter ;) I så fall vill jag ha en sån där med Musse Pigg och ja, jag är fruktansvärt barnslig och jag älskar Disney <3



Frukost, frukost, frukost!

See you when i see you!

“I don't need to pay a therapist to give me crap. I have a roommate that does it for free.”



Känner mig vild och galen!

Har precis gått över hela lägenheten med dammsugaren vilket var mer än behövligt. Speciellt när man har en koloss till björnhund som tappar ca 10 kg hår per dag -,- Detta var dock inte så populärt hos Engla som gjorde ALLT för att förhindra golven att bli rena. Filt i ett odammsuget rum släpas in i det dammsugna rummet osv. När jag kom in i det jag trodde var dummsuget möttes jag av enorma western bollar som yrde omkring. Då ledsnade jag och stoppade Engla i sitt rum tills allt annat var klart. Så NU är hela lägenheten ren och fin :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. För tidigt att äta kvällsmat än känns det som å andra sidan ska Engla i säng tidigt idag då det inte blev någon vila på dagen så...kanske kvällsmat till fisan vore en god idé. Får se om hon vill ha ägg och köttbullsmacka idag med kanske :D

Engla klättrade upp på bänken förut och hällde ut en liter blandsaft på golvet sen klättarde hon ner igen och badade i det. Efter det när hon skulle sova (vilket hon sket i...bokstavligt då) Så början hon helt plötsligt gapa om att det "äj bajs mamma". Jag går in och hittar Engla naken. På golvet ligger en inte så trevlig blöja och hon bara pekar och säger "oj mamma, bajs å golvet" Mycket mysigt måste jag säga :/

Nu blir det kvällsmat till Fisan!

Pussi

"Vegetables are a must on a diet. I suggest carrot cake, zucchini bread, and pumpkin pie"




Maten blev jättegoood :) Bra det, bra det! Engla ligger och gormar nåt osammanhängande inne i sängen. Hade tänkt hon skulle sova en timme men det hade damen ingen lust till tydligen. Jaja, hon kommer väl när hon har ledsnat på att ligga där inne alldeles ensam (hon öppnar minsann dörren nu, alldeles själv)!

Gick för att handla snus förut för att upptäcka att de bytt utseende på den bajsdåliga skit snusdosan jag brukar köpa här i Nysäter. Brukar snusa Granit för jag tycker den smakar helt ok och är billig men i Nysäter har dom inte den. Här har dom Kronan istället. 30 spänn och smakar inte ett skit men ok. Letade givetvis efter den vanliga dosan men hittade den inte. Kanske för att hela dosan numera är..VIT. Klappträ är jag som inte fattade den direkt...ÅH! Hur som, snus har jag nu så jag är nöjd och belåten :)

Igår insåg jag att Englas far har nog suttit och luskat ut flera år i förväg vilka helger det händer nåt på och sedan tagit dom som sina ledig helger. Kom fram till det igår när jag missade cruisingen lika väl som jag missat allt annat kul som hänt den sista tiden :C Surt sa räven...och jag. I torsdags var flickorna på Tuppen med men inte kunde jag komma, nej då, nej då. Sjuk och icke barnledig. Den vanliga visan med andra ord...tyck synd om mig *blink, blink*

Sitter och pratar med finaste på msn nu. Den enda kommunikation vi kommer kunna ha antar jag eftersom vi både är fattiga på telefonerna men det blir nog bra hoppas jag :) Saknar honom men på fredag kommer han nog hit igen :D Bli fredag snart, bli fredag snart!!!

Åååååh hostan vill verkligen inte ge sig. Har väl magrutor snart som jag har hostat den sista veckan...typiskt. Vill inte ha magrutor. Vill slippa hostan bara. Bra nog för mig liksom.

Nu ska jag läsa lite bloggar och fortsätta prata med finaste så hörs vi väl av sen då. Tjatja!




Höhöhöhö!


“The sudden disappointment of a hope leaves a scar which the ultimate fulfillment of that hope never entirely removes.”




Säger bara FFS, vart har alla mina läsare tagit vägen? Jag brukar ha ca 40 läsare men nu har det minskats med hälften typ...Sviker ni mig nu :O

Ont i magen fick jag i en hast. Kan inte förstå varför. Undrar varför folk alltid ska lyckas göra mig besviken. Undrar om det är för att jag verkligen, verkligen tror att de någon gång ska bli bättre människor eller om det helt enkelt är jag som är korkad och helt sonika inte fattar i tid vilka jävla puckon de är? Jag vet inte men ledsen blir jag.

Engla är så där charmigt urgullig idag...Har rivit ut halva VHS hyllan samtidigt som hon ropar in bakom de få filmer som står kvar ; "Hallååååå, äj du däj?" Hahahaha, har ingen aning om vem hon förväntar sig att hitta men skoj är det att lyssna på i vilket fall :D

Ska snart få tummen ur och börja med maten. Får bli köttfärspaj med tomat och lök sallad idag...Huuuur gott som helst. Ska försöka mig iväg och handla en dosa snus med innan macken stänger men jag har verkligen inte orkat ännu :/ Lat är jag minsann ;)

Måste ha tag på en nätverkskabel med så jävla Telia får felsöka. Går tydligen inte när man har det trådlöst -,- Hatar seriöst Telia. Tycker dom bara krånglat sen jag tog över det här jävla abonemanget :C

Nej maten...åh jag är så seg.

Saknar dig min fina skatt <3


Change of plans :P

Blev inget mys i soffan. Vi gick ut i regnet istället. Så nu har vi varit ute och busat 1 timme i sandlådan och traskat omkring i regnet. Engla invigde sitt nya regnställ som hon fick av faster C när hon fyllde 2 år :) Supersöt var hon i det :)
Nu sitter hon och tittar på Nalle Puh och jag ska försöka hitta något som dämpar hostan lite.

Ska försöka mig på att laga någon mat med men jag vet inte vad. Får nog bli nåt enkelt för jag orkar inte stå vid spisen en dag som denna känns det som. Makaroner och köttbullar eller något sånt?!

Saknar min älskling med. Han har varit duktig idag med och inte rökt nåt alls ännu. Stolt blir jag :) Är iofs stolt över alla som klarar av att låta bli. Finns ju fler i min omgivning som slutat de sista månaderna. Sånt ska man vara stolt över tycker jag...:) Snus däremot är det svårare att bli av med :( Jag vill inte sluta men jag antar att jag måste göra det snart i alla fall då :C

Nej hostmedicin och mat var det!

Pusspuss

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”



Hosta från helvetet!!! Jag hatar verkligen att vara sjuk. Att vara ensam, sjuk med en helvild unge är absolut inte det roligaste :(

Engla somnade 22.35 igår kväll, trots att jag la henne vid 20.00 då hon var trött. Klockan 04.15 inatt vaknade jag av att ungen skrek som en besatt från sitt rum om att hon skulle ha o´boy. Jag gick in med en mugg vatten och fick mig en utskällning utan dess like. Till slut fann hon sig i att hon fick någon o´boy sa god natt och la sig för att sova men innan jag hann ut ur rummet säger hon ; "sätt på dig kläder mamma, du inte frysa" :)
Antar att hon menade att om jag nu är så sjuk ska jag väl inte springa runt i linne och trosor liksom..haha :)
Sötast är hon fast hon driver mig till fullständigt vansinne vissa dagar...Puuuuh!

Pratade med kusin K för en liten stund sen. Hennes pojk är också helvild och hon är genomförkyld med feber och annat :( Hoppas du kryar på dig snart kusin :)

Drömde något totalt ovärt inatt. Var bara en sån där bajs dröm som egentligen kunde kvittat mig. Den handlade liksom inte om något bra över huvudtaget. Den handlade om mat, om mig, om jobb ja allt sånt som jag redan tänker på hela dagarna. Tänk att man inte ens kan få vara bekymmerfri när man sover ^^

Nej, ska gå och dö i soffan bredvis Engla en stund och be lite till Gud att jag blir frisk snart och att det blir varmt och fint väder ute. Hörs då!

Pussi


"Look into my eyes, you will see, what you mean to me"

<3



"I totally want to cut off your skin and wear it to my birthday... It's coming up... "



Är sjuuuk -,- Åh vad irriterande det är :O Jag vill inte vara sjuk. Jag vill vara pigg och må bra. Rik vill jag vara med :O Jag hade ju planerat in att jag skulle vara miljonär vid det här laget men icke.

Har inget vettigt för mig. Sitter på FB och spanar patetiska människor:) Kul som fan. Folk som inte kan stava, folk som inte kan "prata", folk som vänder kappan efter vinden beroende på vilka de pratar med för stunden. Människor som byter stil av och till bara för att vinna poäng på nåt vänster. Ja mycket lustigt hittar man.

Nej nu ska jag snart gå in i soffan och titta på en bra film tror jag...På tal om bra flmer. Avatar ska hamna i min dvd hylla snarast <3

Natti natt


Och BTW Totalt ovärt quote men det är från en såå bra film. Love love <3

“We are all fallen creatures and all very hard to live with”



Åhå, hela jag är i ett enda stort känslouppror. Mina tankar är hos alla de jag tycker om. I Norge, i Säffle, i Karlstad hos min syster. Önskar jag kunde dela upp mig i delar och finnas där för er alla på samma gång.

Samtidigt så har jag en massa obra känslor i kroppen. Massa saker man egentligen inte får tänka men jag kan inte rå för att jag tänker dom. Hoppas ingen fattar vad jag menar för det vore nog jobbigt för den det rör men som sagt...bryr mig egentligen inte ett skit om jag sårar den människan just nu. Finns så mycket jag vill säga dig men jag vet att det aldrig går in som det ska ändå så det är liksom ingen vidare idé.

Har mest bekymmer över mina fin vän som har det jobbigt och över min stackars syster som fått kämpa så hårt under en så lång tid och än har hon långt kvar. Vet inte riktigt hur jag ska kunna finnas där för er :( Hoppas bara ni vet att det bara är att ta upp telefonen och ringa om ni känner för det.

Till min älskling som är så långt borta vill jag bara säga att du är det bästa som kunde ha hänt mig. Du fanns där när jag behövde en vän och när jag behövde få känna mig älskad. Du lagade mycket av det som blivit krossat och jag kommer vara dig evigt tacksam för att du fanns där för mig då och att du finns här med mig nu. Tänk att det blev så. Så jävla otippat. Hade inte en tanke på detta och nu är jag så kär...Så kär att hjärtat slår dubbelslag i bröstet på mig varje gång jag tänker på dig. Du är bäst!

Min älskade dotter springer runt och är sötare än någonsin just idag. Liten fläta bak i nacken och rosenröd om kinderna. Sitter och funderar på vad vi ska laga till lunch men Engla är inte ett dugg intresserad...haha :) I eftermiddag ska vi ut och leka i sandlådan som bästa Misha köpt till barnen. Snäll är han :) Det har tydligen blivit standard nu. Leka i sandlådan minst en gång om dagen hur dåligt väder det än är :) Bra med frisk luft för både henne och mig. Kanske tar en liten promenad i vagnen med. Hon har ju börjat sitta still i den nu igen :)

Ja, nej ska sluta tjata nu och göra nåt nyttigt.

Pussi alla

Natti

Borde sova alltså...Ska bara skriva att jag saknar dig min älskling <3 Du har gjort mig hel igen efter att jag blivit krossad så många gånger.

Natti natt <3 <3 <3

“Love is like an hourglass, with the heart filling up as the brain empties”



Helt sjukt trött idag trots att jag sov som en stock hela natten. Kanske det som är felet. Sov väl för mycket antar jag :/

Tänker en massa idag trots att jag borde vara sträng förbjuden att använda tänkeknölen idag med risk för överhettning. Tänker på allt bra som händer runt omkring mig. Mina gosiga vänner som har en underbar tid framför sig och även jag. Tänker på hur glad jag är med hjärtat och hur lycklig jag är :) Men tänker även på en massa dumheter som borde vara som bortblåsta ur min skalle vid det här laget...jag menar, det är ju så mycket annat som är som bortblåst ;) Antar att negativa tankar och oförätter sitter i längre än något annat. Tur att jag har alla mina fina runt mig...ja alla förutom en just nu. Han sitter lååångt härifrån :( Saknar honom. Men han har gjort mig stolt idag :) Bara rökt 1 cigarett på hela dagen...det är fan inte illa det :)

Sitter och funderar på hur jag ska kunna hjälpa en mycket bra vän att ta sig igenom en jobbig sits i en ganska så utelämnande situation. Men ALP, jag hoppas du vet att jag finns här...jämt och ständigt. All kärlek till dig <3

Har även kikat runt lite mer på klänningar inför sommarens bröllop. Har blivit bjuden på bröllop, första i mitt liv tänkte jag säga men nästan. Det första visste ju ingen om innan vi väl satt där i kyrkan och gapade. Men det första bröllop jag faktiskt vet om i förväg. Måste ju vara fin så nu ska jag leta tag på en fin klänning :)

Ja nej nu har jag skrivit av mig liiite och måste bli bättre på detta tror jag...

Pussar och mest till min fina älskling :)








“Love is what makes you smile when you're tired.”

Däckade på soffan inatt med. Förstår inte att jag är så trött. Det är så att när jag väl känner att NU, nu är jag trött så har jag bara ca 1 minut på mig innan jag somnar. Totalt död varje kväll. Somnar ifrån hjärtat hela tiden och skriver inte God Natt :( Dumma Sandra!

Ont i magen idag med. Lite från och till då. Ont i huvudet med. Funderar på när detta har tänkt att ge sig. Orkar knappt äta nåt heller ju. Blir lite yoghurt med äpple på morgon. Är typ allt jag orkar få i mig och sen lunch. Mat gör mig illamående :C Jag som älskar att äta egentligen. Allt blev såhär efter magsjukan :O

Engla talade om för mig att hon ville se Oso. Ja specialagent Oso, that is :) Söt hon är när hon kommer och berättar och talar om hur det ska vara. Hahahaha. Min fina lilla fisa. På fredag åker guldklimpen till sin far så jag har en barnledig helg.

Hjärtat kommer imorgon :) Längtar så det nästan värker i mig. Saknar dig så min fina älskling! <3

Nej nu ska jag och Engla mysa framför Oso och sen ska vi ut med Zorro.

Pussi hej!

"When a deep injury is done us, we never recover until we forgive"

Tänkte på det jag skrev om igår morse och insåg att det sårar mig för att det inte är förlåtet. Men HUR förlåter man något sådant?! Ja det tåls ju att grunna på...

Inatt har jag bara haft bra och fina drömmar :) Saknar finaste hjärtat så äckligt mycket men snart är han ju här igen så jag får väl ha lite is i magen. På tal om magen så har den betett sig helt psyko. Ont, inte ont, ont, inte ont. Åh åh åh om det bara ville sluta tycker jag. Göra ont alltså :P

Hihi, knakade i höften när jag reste mig ur sängen imorse. Lustigt eftersom jag och mamma skojade om det igår att jag kanske behöver en ny höftled. Vill tant ha det måntro? Herre...24 år och slut i höfterna eller :O Nej den går fetbort.

Inte nog med att höften höll på att hoppa ur led så kunde jag inte riktigt gå rakt när jag klev upp. Jo du, ser ut som jag nallat på flaskan halva natten men så är det inte även om till och med huvudvärken får mig att tvivla på vad jag gjorde igår...skuuumt. Antar att det är spänningshuvudvärk och att den släpper så fort mitt liv ordnat upp sig helt...om si sådär 65 år eller så. Dagen jag dör är nog dagen jag slutar oroa mig och fundera på ALLT. Nu tänker ni, jaha jaha, hon har tänkt att bli 89 år gammal, och ja tänk det har jag tänkt...om inte höften sätter käppar i det hjulet tidigare då.

Nej, hämta ut barnet och ge henne lite frukost kanske. Leta i skåpet och se om jag inte har någon bra dunder medicin mot huvudvärk. Alvedon eller så...höhöhö.

Nu för att quota en liten man som låter bra mycket visare än han egentligen är så ; "Du har en underbar tid framför dig så se inte bakåt och tänk inte negativt"

Och ja, tack för tipset!

Frukost nu!

Adjööööö!


"I can´t give you anything"

Miss Li är typ bäst! Älskar henne!

Har nyss läst världens finaste brev som kom med posten. Tårarna rann kan jag säga. Han får mig att må bra hur dåligt jag än mådde till att börja med så läker han mig på nåt vis. Tack hjärtat för att du finns.

Skojade visst på FB förut med. Trodde Engla sov men hörde henne leka för bara en liten stund sen -,- Tur hon lägger sig själv när hon är trött och inte bråkar med mig när hon vet att det är läggdags. Duktig tjej har jag som bara struntar i att sova om hon mår dåligt. Annars sliter hon ut sig på bästa sätt och somnar när hon är trött...utan att skrika eller banka på dörren.

Vi har varit ute och lekt i ett par timmar nu å kvällen sen gick vi in och åt macka och Oboy. Eller Engla gjorde. Jag är fortfarande mätt efter middagen vi åt vid 14.00. Åt alldeles för mycket då :C

Nu ska jag nog ta en dusch eller så...vet inte alls ja. Trött som fan är jag i alla fall så en dusch och sen sängen möjligtvis?!

Natti natt och puss puss <3


"You make me feel like, no boy, Can make me feel like you"

Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna

make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
until you´re done
with that other girl

I don´t care
about your so damn good excuses
cus they turn me on
yeah they turn me strong, t they turn me on, you know how to light my fuses

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna you

you (na na na na)
yeah yeah yeah yeah
really,really turn me on

“Wisdom is nothing more than healed pain.”

Kombo av olika sorters smärta. Ont i magen, ont i huvudet, ont i hjärtat.

Saknaden är STOOOOR och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen snart. Vet att det inte är långt kvar tills du är hos mig igen men det känns som en evighet.

Hade en jobbig dröm inatt som fick mig helt ur balans, tyvärr stämmer den in med verkligheten allt för mycket men det är så det är. Kan liksom inte göra nåt åt saken. Att bli sårad kan verkligen sitta i hur länge som helst egentligen. Vaknade kl 6 och grinade som om allt hände igår men va fan. Man får väl ta det...Att man var slagpåse där och då. Att man inte var värd skiten under skorna ens. Att man aldrig blir riktigt samma människa igen men eeeey du lärde dig ju nåt av det och gör inte samma sak igen. Good for you and good for the next one! Jag har det bra nu i vilket fall. Jag har träffat världens finaste kille och tänker behålla honom så jag är mer än nöjd med mitt liv. Tyvärr sitter det gamla i och dyker upp då och då men som sagt. Smällar man får ta!

Känns som om detta blev ett sånt där jobbigt känsloinlägg vilket suger :/ Gillar inte att skriva sånt här. Gillar inte när det gamla kommer tillbaka och hemsöker mig :C

I övrigt så har jag haft det bra. Fick nåt så fint på telefonen igår eller inatt att jag hade kunnat hoppa in i den och ätit upp det men det gick inte :O Ge mig Torsdag tack :D

Magen strulade igår. Ville inte riktigt sluta värka men det blev bättre framåt morgonkvisten. Sandra vill inte ha ont!!!

Yeahyeah....so long!


RSS 2.0