Underbara dagar...:-)

Hej allesammans :-D Gud vilket fint väder det är ute idag! Underbart!!! Jag tvättar, jättebra eftersom jag kan hänga ut allt :-) Finfint...haha. Jag är pigg och glad idag, Engla har bara vaknat och ätit en enda gång i natt, helt otroligt. Undrar om det är ersättningens förtjänst?! Jaja, huvudsaken är att hon får i sig mat och blir mätt, sen spelar det inte så stor roll om det är bröstmjölk eller ersättning.

Gud vad jag älskar de här Barnvakterna som jag och Tommy fick av hans syster. Nu kan Engla ligga och sova utan att jag springer ut och in som en nackad höna...haha, jättebra :-)

image26image27 image28

Här är lite nya bilder på underverket :-) Bilden längst ner är lite kul :-) Engla har nämligen börjat intressera sig för tv;n...haha. Så där låg hon i 10 minuter och bara "nöstirrade" på Tv;n.

MorsDag!

Idag är det Mors Dag, den har firats hos min goa mormor i Molkom! Karolina, Urban, Fabian och Ann-Britt var där och firade med Mig,Tommy, Engla, Linn, Anthony, Mamma, Nadja och Estelle! Halva släkten med andra ord...haha.
Jag har haft jättetrevligt. Synd bara att Engla har haft magknip heeeeela dagen :-( Hon skrek nästan hela besöet hos mormor. Fabian däremot låg först och sov en bra stund, sen åt han och sedan var han med och såg söt ut resten av tiden...haha.
Här kommer lite bilder!

image19image20image21

Dop, vardag och Läkarbesök!

I söndags döptes Anthony. Dopet ägde rum ute i Väse kyrka, skojigt då vi är uppväxta där ute i ödemarken :-) Det var ett jättelyckat dop och alla från Rättvik var ner. Mycket trevligt att träffa (nästan) hela Marcus familj. Ja så nu heter pojken Anthony Melwin Texas Silver!

Igår sov jag och Engla nästan hela dagen...Jag var såååå trött, antagligen efter dopet. Engla sov sammanlagt 1 timma under hela den eftermiddagen så det var nog skönt för henne att ta igen sig lite igår...haha. Lilla gumman min :-D

Idag var jag och Engla hos barnläkaren. Vi vägde och mätte som vanligt förstås, hon hade gått upp ytterligare 255g och växt en halv cm så det går framåt :-) Vi vaknade tidigt imorse, kl 525 närmare bestämt...haha. Engla var hungrig och efter att hon hade ätit ur bägge brösten + en flaska ersättning fick hon magknip och orkade inte sova nå mer....stackarn. Vill bara att den där eländiga magen ska ge sig någon gång....Hatar när min älskling har ont :-( Man blir så ledsen att man inte kan göra mer för att trösta dom....På tisdag blir Engla 2 månader, eller ja, 8 veckor. 2 månader blir hon den 1 juni...haha.

image14image15

Gud vad tiden rullar på :-D

Igår blev min lilla skrutt 6 veckor gammal. Otroligt, fattar inte att det kan rulla på i sån fart...haha. Som min kusin skrev i sin blogg så känns det som det var igår man låg på förlossningen och födde barn. Enda skillnaden är att hennes son fyllde 2 år här i dagarna, men som sagt....det känns nog som igår även om 10 år..haha. Snart ska jag gå ut och mocka åt mina hästar, kanske tar snuttan med mig...har inte riktigt bestämt det än. Tommy är ju inne och tar henne annars. Tycker bara att det är skönt att få ut henne i friska luften ett tag, jag kan ju å andra sidan ta en promenad efter mockningen.

Ha det bra :-D

RSS 2.0