“The folks you help won't remember it and the folks you hurt won't ever forget it.”
Lyssnar på Hotel Califonia med The Eagles och drömmer bort till en annan tid ;) Älskar den låten :) Hur som, får mig att må bättre i alla tankar just nu. Blev så otroligt ledsen nu på kvällen men det var klart det. Jag ska ju inte få vara glad...glömde bort det. Förlåt för att jag häver ur mig påståenden som du själv faktiskt sagt...senast i torsdags men som vanligt är det väl jag som är dum ^^ Tur jag har mina fina hemma som gör mig glad.

Jimmy och Engla har nyss fixat kvällsmat och snart ska Engla-Fisan sova...hoppas jag för jag ska upp 05,30 imorgon :O

Roligt att fler verkat hitta hit till min blogg. Nya läsare är alltid välkomna...även gamla såklart ;)

Nej om jag skulle ta och försöka få tösen i säng så jag kan slappna av någon timme innan det är sängdags för mig med...

Natti <3

"Long time, no see"

Har lite svårt att komma på en bra ursäkt så jag säger bara som det är...har skitit fullständigt i bloggen. Inte orkat alls.

Har i alla fall börjat jobba :) Det gillas av mig :) Verkar gå ganska bra än så länge med. Hoppas inte någon av varken kollegor eller vårdtagare tycker illa om mig :) Är ledig idag..skönt som bara den med tanke på att jag och Fisan har haft vaken natt med svullen liten fot och jobbig mygg allergi :( Men imorgon jobbar jag igen 7-16 och lika så på fredag :)

Har ganska nyss sagt hej då till goa Lollo som varit här sedan 11 i förmiddags och käkat jordgubbar, körsbär, vindruvor och en och annan liten kaka :) Alltid lika trevligt och myspys att få känna på bebismagen som rör sig rätt friskt än så länge.

Fisan är trött. Hon har sovit i 2½ timme nu och verkar inte ha några planer på att kliva upp heller men jag tänker inte tvinga henne. Stackarn har mått så dåligt av den där jävla foten så hon är värd att få sova ut.

Imorgon får jag jobba med gosiga A igen om jag inte minns fel :) Hoppas vi får köra ihop men sådan tur har jag nog inte :( Hur som så får jag i alla fall träffa henne under dagen :)

Jaja, skrivit några rader i alla fall :)

Ha det!

Pussi <3

RSS 2.0