"Hej mitt vinterland"

Crap, crap, crapy update jag vet! Vet inte vad som flugit i mig.
Inte för att någon frågat efter mig och mina trista inlägg direkt..*snyft* men still...Sååå vad har hänt...eh...Linn har flyttat ner :):):) Jag gillar...Engla med ;)
Jag är fortfarande inte helt klar med alla julklappar och jag vill inte att det ska vara jul om mindre än en vecka...Stressad. Jobbar nu i veckan med så jag vet inte hur jag ska hinna få jul här hemma. Jobbar till 22 kvällen innan så det känns sådär lite småpissigt tycker jag. Hade helst bara velat vakna upp med min vackra dotter på julaftonsmorgon men eftersom jag inte vill vara en fattiglapp i januari måste jag ju jobba och fatta vad bra betalt det är då. Är jag en dålig mamma för att jag jobbar hela julhelgen och nyår??? Vill inte vara en dålig mamma men däremot vilja kunna köpa mat åt Engla månaden därpå....Illa när man själv inte riktigt vet om man gör rätt eller inte...Vet bara att pengar alltid behövs och speciellt om man har en liten unge...

Barnet sover just nu...skönt för henne :) Ska strax ut och ta in hästarna innan de fryser fast där ute i hagen, de står ju bara på samma fläck och glor. Har mockat och grejat, hittat Grym som varit borta och myst med kattbebisen :) Så fort djuren är inne ska jag laga mat och sen dammsuga och torka golv. Tvätta börjar bli ett måste så jag får väl ta tag i det med då...

Ikväll ska jag försöka packa in alla julklappar och sen sova...ska jobba delad tur imorgon på gruppis så jag behöver nog all sömn jag kan få faktiskt. Vet inte om Engla ska åka till Linn redan idag eller om jag ska ta med henne dit tidigt imorgon bitti...vad är bäst månne? Jobbar en G tur på söndag vilket innebär 13,5 tim på jobbet :S Pengar, pengar, pengar!!!

Fick även två extra turer idag när Maria ringde så nu jobbar jag följande; 19, 20. 23, 24, 25, 29, 30, 31 och 1...känns som sagt både bra och dåligt.

Engla hjälper mamma att...

...baka allt julgott :)

Ehm...lipande tärna och småsur tomte ;)

Sötfisan min :)

Joy jagar snöbollar :)

Engla tyckte snön var äcklig först men det släppte :)

"joy inte licka snön"...

Älskar dig!!!
Julen är här - "Måste" låten innan jul :)Denna låten MÅSTE jag lyssna på innan jul annars får jag ingen som helst julstämning! Älskar den!

"Think before you ink"

TRÖÖÖÖTT! Kan inte förstå att man ska behöva vara så trött bara för att man kliver upp i hyfsad tid??!!confused smileys
Sovit skit i natt också iofs...

Igår kväll var jag och Engla ute och promenixade...vi gick upp till affären. Meningen var att Engla skulle få gå en bit själv för göra över med lite energi. Innan vi gick, packade jag ner henne i den mysiga åkpåsen, skulle precis ta hennes skor med mig när något distraherade mig och sen gick vi. Insåg när vi kom upp till affären att barnet inte kunde gå själv för att jag lämnat hennes skor...Engla var INTE glad kan jag lova :S Fööörlååååt! Hon lugnade sig ganska fort igen dock. När vi kom hem gjorde vi middag och strax efter det dök Misha in en stund. Det var trevligt som alltidlove smileys Linn och Anthony åkte hem igår efter att ha sovit här i två nätter...det blev tomt och "tyst" efter dom. Fast Engla gör sitt bästa för att jag inte ska känna att det blivit FÖR tyst ;)

Tommy började på sin andra tatuering igår...jag är liiite avundesjuk men känner mig samtidigt ganska unik, de flesta idag har ju tatuering eller piercing, känns som om jag kanske ska fortsätta att vara fri från sånt så är jag den som sticker ut senadult smileys Vill ha en men samtidigt känns lite små disturbing att jag kommer sitta på nåt boende när jag är 80 år och är hängig med en en bläck fläck som inte längre har någon form pga alla valkar och rynkor. Tror kanske det är bättre att låta bli??!!

Måste nog umgås lite med Engla nu...hon springer ut hit varannan minut för att kolla om jag vill "mååååååååååla" med henne. Bäst jag gör det då :):):)

Hörs!!!

"Against stupidity the very gods themselves contend in vain"

Ojoj...slarvat med bloggandet men det är så att jag haft lite annat för mig den här veckan. Svullen stortå, mamma isolerad, bråkig tonårs syster och massa annat.

Nu är jag nästan klar med alla julklappar. Känns rätt gött faktiskt!!! Städade ur massa skit ur finrummet igår med så nu ser det nästan ut som ett fint finrum igen...förut var det finrummet aka tippen :S

Har suttit och garvat rätt gött åt en massa folk på nätet. Människor som sitter och halvmobbar varandra på nätet är kul så länge det inte är mig eller min familj de mobbar. Mohahahaha, fortsätt snälla!!! Slutar aldrig förundras över hur korkade folk är. De utger sig för att vara hyfsat rätt i skallen men när det väl gäller är de bara små, fega och KORKADE kryp som aldrig kommer fungera normalt i samhället....och jag gillar faktiskt!

Åh vad min lilla fislisa är duktig. Har tagit en massa kort på henne men det tar ju 100 år att ladda upp dom från telefonen till datorn. Jag vill ha en riktig kamera! En systemkamera önskas i julklapp..hehe *blink, blink* Får lägga upp en bild som inte är riktigt lika ny men lika söt :D

Mammas fina tjej :)

Myspys i soffan :)

Världens finaste ungar :D Älskar er!!!

 


RSS 2.0