Bf+1

Igår hade jag bf...hmm, ingen bebis :-( Men, men det går väl bra i alla fall tror jag...hehe. Önskar bara att den kommer innan mars är slut.

Nu har vi fått ner datorerna till källaren *burr* vad kallt det är men ändå bättre än att ha allt uppe i en trång hall.

Jaja, men jag skriver mer sen!

Kramar  Ont!

I natt trodde jag nästan att jag skulle behöva åka in till förlossningen men insåg ganska snart att smärtan jag kände i magen inte var några vanliga "värkar" utan snarare en enda lång och ihållande värk. Så beter sig ingen värk jag någonsin hört om så jag stannade hemma helt enkelt. Efter ca 4 timmar släppte värken så jag kunde somna om och sova i en timma innan ny smärta tog vid. Smärtan sträcker sig från magen ut i korsryggen och ner ljumskarna...och det gör redigt ont men jag antar att det bara är någon form av förvärk. Jag har alltså sovit ca 4 timmar inatt men känner mig trots detta förvånandsvärt pigg.

Jag och Tommy ska in till stan idag är det tänkt, vi ska köpa trådlösa nätverksmottagare och hälsa på min käre far när vi ändå är där inne. Passar ju bra också, för i fall det skulle bli nå ordentliga värkar så är jag ju i karlstad.

Nej nu måste jag gå...höres sen!

Bara imorgon kvar...

..sen "ska" det vara dags för bebisen att pluppa ut.... Haha, varför skriver man egentligen "pluppa" och liknande saker. Man får det att låta så lätt. Jag tvivlar på att min bebis kommer att PLUPPA ut. Ska väl först och främst behöva ligga och tjuta över hur ont det gör i minst 12 timmar ^^ Haha... Nej då jag vet inte. Har ägnat dagen åt att försöka söka rätt på fejkmammor på FL och Lunarstorm. Ganska skoj måste jag säga. Det skulle kännas så skönt att få sätta stopp för en fejkare. Jag fattar inte ens vad man får ut av att luras?!

Idag åkte Linn , Marcus och lilla Anthony hem :-( Trist, jag hade velat att de hade stannat längre men Linn skulle till doktorn imorgon. Det är nog tur det..hoppas bara allt är ok med henne. Men en sak är positiv, hon vill börja plugga på universitetet här så hon kommer komma hem inom en "ganska" snar framtid :-D

Idag har mamma och Tommy röjt nere i vår källare och imorgon ska jag och Tommy in och köpa de trådlösa nätverksmottagarna och äntligen få ner "kontoret" i källaren :-D Ska bli så skönt att bara få röja här uppe i lägenheten...Eventuellt köpa skötbordet som vi vill ha också. Vi ska försöka köpa serien Leksvik på Ikea för den är så fin...Ganska mycket grejor i serien också som är bra att ha även senare när bebisen inte är så mycket bebis längre.

Nu ska jag gå och mysa i soffan med min underbara Tommy :-) Vi får passa på att mysa nu när det fortfarande bara är vi två. det blir så mycket annat att tänka på sen!

Ha de gött!!!!

Förlossningen igår!

Jo som sagt jag fick åka in till förlossningen igår för dom ville kolla upp varför jag var så yr. Jag gick rakt in i dörrposten igår morse och ringde för att berätta det, de anade att det kanske kunde handla om början till havandeskapsförgiftning så jag och Tommy plockade på oss kläderna och åkte. Det fösta jag fick göra var att de tog blodtrycket, 130/90, lite högt undertryck med andra ord. Sedan satte de ctg, hon gav mig en liten knapp som jag skulle trycka på varje gång jag kände bebisen röra på sig :-)  Jag antar att eftersom bebisen kände att vi var på förlossningen ville den visa sig på styva linan och startade utan bekymmer ett ganska vilt disko i min stackars mage, den hoppade och for åt alla möjliga håll och bebisens hjärtljud var uppe i 183 slag per minut ett tag. Sedan lugnade den ner sig för att sedan starta om igen :-) Jag blev rädd att den fått nå fel där inne men när barnmorskan kom in efter en halvtimma och bara lyste och berättade att en finare ctg kurva går inte att få så blev jag med ens väldans stolt över min lille disko prins/prinsessa :-D De tog ett nytt blodtryck efter min "vila" men undertrycket låg fortfarande på 90.

Efter det fick jag  lämna urinprov, utan anmärkning inga proteiner med andra ord. Även HB togs och det var då chocken kom...jag hade 130 i blodvärde..herregud! Jag är i v 39 och har 130 i HB. Det tyckte också sköterskan var helt otroligt. Alla fina resultat ledde till att doktorn jag fick träffa till slut tittade frågande på mig och undrade lite försynt vad jag gjorde hos dom...haha. Min yrsel hängde dock i sig men de hittade ju inget fel och skickade hem mig, vilket var ganska tur för jag häll på att svälta ihjäl och när jag kom hem fick vi världens godaste påskmiddag :-D

Nu ska jag gå och väcka min man som fått sova nog länge idag tycker jag...haha!

Ha det så bra! Kramar

4 dagar känns evighets långa...Hur ska detta gå?

Ja precis hur ska detta gå??! Om jag redan känner mig utless på detta. BM sa att min mage ska sjunka nu när bebis är fixerda och allt och eftersom den varit fixerad i två veckor så borde magen ha sjunkit vid det här laget...Hmm, kanske eller inte. Får ju fan ingen luft...det är bebis i precis hela magen ända upp på bröstkorgen och allt är sååååå himla tungt...Ska inte gnälla, jag mår ju hyffsat bra för övrigt och BF är inte än på 4 dagar men ändå.Känner mig som en stor fet ko....

Idag kom pappa hem från Norge och imorgon ska vi äta påskmiddag allihop. Vi skulle väl egentligen gjort det idag men eftersom pappa jobbade natt igår och hann inte sova något innan hans flyg från Norge gick så bestämde vi oss för att skjuta upp det till imorgon. Nadja är inte heller hemma men hon kommer på söndag förmiddag så imorgon blir ju perfekt...*tss*

Snart ska jag och Tommy flytta ner datorerna till källaren och röja här på hallen där vi har "kontor" nu...ska bli så skönt att få röja undan en massa skräp :-) Städtokig är jag...hihihi.

Nej nu ska jag äta lite påskgodis och mysa med min älskling <3

GLAD PÅSK!!!


Mulan!

Jag och Tommy tittade nyss på Mulan....Åh vilken bra film, haha! Skam över dig, skam över din KO! Hahaha....Imorgon kommer linn. Marcus och lilla Anthony ner till oss :-D Ska bli så kul att träffa dom igen. På lördag kommer pappa hem också och då är hela familjen här sen :-) Nej nu ska jag ta en dusch tror jag....Kramar

39+0 Idag....

Då har man alltså gått in i v 40....Vad skriver man då om detta?! Jag vet inte, vet bara att allt börjar bli riktigt tungt. Var hos BM idag, allt såg bra ut. Bebisen trycker upp fötterna under mina stackars revben, det gör ont och jag vill att den kommer ut nu men det vill inte bebisen skulle jag tro...Den har det nog riktigt mysigt där inne i magen...Haha. Tänkte lägga in en ny bild så får ni som är intresserade titta.

Ha det!!!

image2

Nu är min bebis...

fixerad...Så skönt måste jag säga. Är i v 37+6 idag eller v 38 som folk säger. Går alltså in i v 39 imorgon. Hade tänkt att bebis ville komma ut snart men det vill den nog inte. Har känt konstiga känslor i magen och har fått för mig flera gånger att bebisen är på väg men inget har hänt ännu :-( Jaja...jag skriver väl en rad om det blir så...haha!

Barnvakt

Idag ska jag vara barnvakt till mina små barn. Rätt coolt egentligen, jag har passat samma barn i över 3 år nu. När jag flyttade hit var Leon bara ½ år och nu på lördas fyller han 4 år. Tihi....Har köpt en spindelmannen kudde till honom, han älskar spindelmannen. Nästa fredag ska Evelina ha en isshow och jag har blivit bjuden....får se om jag kan gå på den då...Fast det är väl inte troligt att jag fått någon bebis tills dess. Jag är såååå övertygad om att jag kommer gå över tiden.

Jag har köpt en present till Tommy...något som han har önskat sig en längre tid men jag vågar inte skriva vad det är i FALL han skulle gå in och läsa. Han kommer bli glad i alla fall, hoppas jag :-D

Nej nu ska jag gå och spela vem vill bli miljonär...Hejhej!

Åh så stor jag är nu...

Ja fy, jag drömde dessutom inatt att bebisen vägrade komma ut ^^ Det spelade ingen roll vad BM och Läkarna än gjorde med mig så kom det ingen bebis. Känns inte så bra att drömma sådant när man känner sig sprängfärdig och trött på att vara gravid :-D Vill ha min bebis på armen nu....

image1

RSS 2.0