Älskade lillasyster <3NADJA <3

Idag fyller min näst yngsta syster 21 år. Ganska meningslös ålder men dock en födelsedag ;) Älskar dig gumman min. Puss puss!

“Children will not remember you for the material things you provided but for the feeling that you cherished them.”
Ååååååh jag är så extremt trött. Tvärvaknade vid 06.30 och skulle gå upp när jag upptäcker att Englabarnet ligger på golvet bredvid min säng och sover?! Hon har inte ens väckt mig utan bara lagt sig där :O Jag lyfte upp henne i sängen och kors i taket, hon vaknade inte. Gick upp och tog ett par tabletter, sen blev jag akut trött igen och la mig en stund till.

Dröjde dock inte många minuter innan fisan vaknade och drog igång världens "förstöra-mammas-rum-race" :)

Skulle varit ledig hela helgen plus idag men tog en extra tur igår för A-K men när jag klampar in på jobbet igår morse visar det sig att de satt in mig dubbelt. Jaja, inringd som jag var så jobbade jag mina timmar. Inte mitt problem att de är förvirrade som få faktiskt. Pengar får jag i alla fall ;)

Nej nu ska jag mysa med skrutt till Musses Klubbhus och bara ta det lugnt.

Pussi <3
Min fina fis, väck mig nästa gång du vill sova i mitt rum :P

<3

“I, for one, get rather annoyed when I settle into a nice bubble of dreams and hope, only to discover my boss with a needle in her hand"
Imorgon blir det kvällsjobb med LL :) Undrar hur det ska gå med allt det nya som ska göras men jag hoppas det går bra och att vi inte skrämmer slag på någon stackars vårdtagare :O

Engla valde att väcka mig tidigt idag på min lediga dag...tänk att jag inte ens blir lite förvånad längre men jaja, ganska pigg var jag så det gjorde ju inte så mycket :)

Irriterad över att ha fått nya schemat med. Jobbar alla dagar jag sagt att jag ville ha ledigt inklusive bröllopet så jag bara hoppas att det ska gå att lösa. Tänker inte svettas runt i stan på en cykel medan mina vänner gifter sig. Det kan A-C.S fetglömma -,-

Även något småirriterad över annat men inga nyheter det direkt. Är väl i allmänhet en ganska lättirriterad person, sen att vissa saker bara går mig rakt på mina sista nerver har jag inga problem att erkänna. Hur som...måste nog äta nåt nu innan magen vänder sig helt ut och in.

Hejs!

“I put all my genius into my life; I put only my talent into my works.”

Så var det ledigt idag då :) Skönt är det. Har varit extremt trött den sista tiden...igen. Går upp och ner men igår så tvärslocknade jag sittandes i soffan så det blir inte mer än få barnet i säng och sen skynda sig in i sängen och sova själv.

Träffade chefen igår och tyckte nog inte riktigt så mycket om svaret jag fick angående mina lediga dagar i slutet av juli och början av augusti. Jag meddelade henne om dom innan hon ens gett mig jobb för andra perioden men nej då, nu helt plötsligt är det osäkert om jag kommer få vara ledig då. Ja hon får väl ge mig sparken då, bröllop ska jag minsann på och så är det bara.

Jag och E blev ensamma de sista timmarna igår..haha :) Förvirrade som få glömde vi en nyckel och fick åka hela vägen tillbaka till Enegården och hämta den. Vi höll på att inte hinna runt i tid men det gjorde vi :) Vi är bra E :) Hoopas bara vi inte missade någon riktigt viktigt eftersom vi nu faktiskt hann runt...hmm. Ja det lär jag nog få höra om i så fall.

Uuuuh, ont i foten jag har då. Antagligen är det en muskel som tvinnat sig eller bara blivit klämt på något vänster för det känns inte som en nerv. Ont gör det hur som och varken gelen eller värktabletter fungerar -.-

Har seriöst inget vettigt att skriva så jag antar att jag ger mig här....öhm...herrå!

RSS 2.0