“Trust is like a vase.. once it's broken, though you can fix it the vase will never be same again.”Mohahahahahaha! Jag döööör av skratt snart. Läste det roligaste jag någonsin läst för ett tag sen.  Tänk att folk kan bli så grundlurade av någon de "litar" på. Kan inte göra annat än att skratta åt eländet. Det är ju så uppenbart att saker och ting inte riiiiiktigt kommit ut i det öppna än när man läser det där alltså...hmm.

Jobbig morgon idag. Har sovit ganska kasst, ont i ryggen och magen om vartannat :C Vaknade med huvudvärk och fick halsbränna när jag åt frukost...trevlig morgon med allehanda grav.symtom då...hmf-,-

Engla är som kronan på verket vansinnigt busig idag och ikväll ska jag vara barnvakt åt en 6 åring :S Stackars mig ;)
Imorgon ska jag till AMS på något helt ovärt infomöte som kommer ta upp 1 timme och 45 minuter av mitt dyrbara liv, direkt efter det ska jag ha möte med min handläggare och de alla tror att de ska hitta ett jobb åt mig ^^ Jag har alltså förklarat situationen ca 10 gånger redan, att jag är i 7 månaden gravid och blahablaha men de har visst inte fattat ändå. VEM anställer någon som bara kan jobba i drygt 3 månader till för att sedan vara mamma ledig ett år? INGEN! Ja hur som, jags ka puta med magen ordentligt och sen borde jag kanske få något form av sjukintyg från en läkare med tanke på min  nuvarande situation med ryggen men jaja, de får väl sitta där och tycka att jag ska vara aktivt arbetssökande :D

Nu kom EnglaFis springande och talade om att jag ska flytta på mig så hon kan få se på "BickenMckeeeeen" på youtube, så jaja, jag får väl göra detta så barnet får dansa en liten stund :)

Saknar dig finaste <3

Adjöööööööööö <3

"Im brilliant, my life is brilliant"

Ytterligare en morgon med bara mig och Engla...och bebis är klart :D Vaknade kl 9 imorse och Engla med då, med andra ord :D Hon somnade och har sovit HELA natten utan napp och inte ens nämnt den nåt mer :O Hon kanske kommer fråga efter den några kvällar nu men så länge hon tar det så bra som hon gjorde igår är det ju absolut ingen fara. Mammas stora duktiga tjej :D

Undrar hur det går på idiotfronten idag jag...hmmm?!?

Nu snodde Englis mitt täcke och släpade in det till soffan, får väl vara ok om hon nu faktiskt lägger sig där och tar det lugnt en stund :D Hon åt i alla fall jättebra nu på morgon så nu borde hon vilja smälta maten tycker man.

Får gå in till henne snart <3

Saknar dig Jimmy...önskar det vore fredag redan idag <3

Pussi <3Mammas vackra unge <3


“Children are like wet cement. Whatever falls on them makes an impression.”Har haft syster yster här med barn och karl :D Väldans trevligt för de är inte åt det här hållet så ofta :) Engla har haft fullt sjå att hänga med de andra två busfröna och lillbebisen har mest blivit runtburen :)

Engla har fått för sig att hon kan fjäska till sig kaka genom att pussa på mig...Hmm, det har aldrig funkat och hon bör ska veta att det inte går att fjäska till sig något av mig men jaja, hon får väl fortsätta försöka och fortsätta bli grinig när jag säger nej ;)

Älskling mår illa och är yr borta i Norget :S Inge bra alls eftersom jag hört att det går magsjuka lite här och var...snälla gode gud, inget mer magsjuka under den här graviditeten :( Räckte med det i våras för min del känner jag.

Nej jag ska försöka städa upp lite här nu, det märks att det varit 3 illbattingar här idag istället för 1 :D

See you....

“Morning without you is a dwindled dawn.”

Dricker varm o´boy och funderar på vad vi ska hitta på idag, jag och Fisan. Älskling åkte på jobb nu i morse och här blev vi kvar minsann :/


Nej in och busa med Engla och sen vänta på att det ska bli fredag typ..<3

“Your intelligence is measured by those around you; if you spend your days with idiots you seal your own fate.”Mja, lite magstarkt kanske :P Angelica, jag lovar att berätta för dig snart ;) Puss <3

“While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.”
Idag har Engla bjudit sin pappa på middag :D Dom hade det jätte kul och skrattade och busade en hel massa. Han stannade ända tills det var dags att sova och nattade henne innan han åkte hem. Uppskattat av mig och Jimmy kan jag säga :)

Imorgon åker han igen min lilla älskling :( Känns ju sådär kul att sitta här "själv" och glo. När Engla sover så finns det inte mycket mer för mig att göra heller :/ Jaja, hoppas de ringer från det andra jobbet och vill ha honom dit så jag får ha honom närmre :)

Suttit och läst blogg och stört mig på vissa människor som uppenbarligen inte har mer till liv än att kommentera och försöka göra livet surt för andra. Till er som skriver och försöker vara glada trots patetiska kommentatörer säger jag bara; Stå på er och skit fullständigt i löjligt folk. H*n får det h*n förtjänar till slut.

Well well, dusch nu och sen sova! Natti <3

“It takes a great deal of character strength to apologize quickly out of one's heart rather than out of pity"
Skickade nyss ett förlåt sms till någon som jag helt klart behövde be om ursäkt till. Kändes bra och jag hoppas personen i fråga kan komma att förlåta min dumhet också. Till mitt försvar får jag helt enkelt säga att jag blev missledd och fick fel information av någon som jag litade på. Trodde jag kunde lita på i alla fall. Det har visat sig ett antal gånger redan att jag inte kan eller bör ska lita på just denna människa.

Har inte varit speciellt aktiv här den sista tiden men har verkligen inte orkat brytt mig eftersom jag haft tankarna på helt andra saker. Det har varit bråk mellan mig och personer som inte ens är värda att omnämnas i min fina fina blogg och trubbel med magen i omgångar så jag har helt sonika valt bort bloggen. Men för att nämna dessa personer i alla fall eller denna person snarare så har "h*n" ställt till ett rent helvete och jag har bara fått så nog nu.

Min fina fisa sover fint i sing säng nu. Med "sin" bebis strax bredvid sängen :) Hon fick en dockvagn av sin morfar igår sedan dess har hon haft sin docka där i eller som hon då säger...sin bebis :) Go är hon :D

Idag kommer Jimmy hem från Norge...äntligen. Varit en lång vecka tycker jag fast det inte ens gått en vecka :/ Haha. Värsta toffelhjälten, jag vet men kan inte rå för det.'

Ska gå ut med lite sopor nu och sen ta en dusch tror jag. Kanske brygga kaffe eftersom jag tydligen ska orka vara uppe jätte sent ( i min värld) ikväll ;)

Ha det <3

RSS 2.0