"Today i dont feel like doing anything, i just wanna lay in my bed"


Den här påminner mig om en dröm som jag hade en gång...Höhöhöhö!

"Lyckans Minut"

My life <3Sagas doplåt. Blev från Jimmy till sin förstfödda <3

“For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.”Flickorna är i säng men inte mer än så. Saga somnar nog snart men Engla har kört "vara-vaken-länge" maraton nu ett par dagar. Hon talade om för mig igår att nu på sommaren så är det ju morgon hela dagarna och då behöver man inte sova...det har hon inte gjort heller. Inte förrän det mörknat ute runt 22 eller så :P Min lilla smarta skräpunge :)

Jag har i flera dagar suttit och tänkt på en sak som helt ärligt aldrig varit min grej riktigt men kan ändå inte sluta med det. Märkligt :O Undrar om jag gått och blivit knäpp jag med, så som så många andra blivit men jag tror inte det. Är nog mest extremt nöjd och glad över hur allt fallit på plats för mig. Får se vad det blir...:)

Nu ska jag dra dagens andra runda på orbin och sedan hoppa in i duschen...vet inte vad jag ska göra efter det. Är inte så trött idag så vem vet, jag kanske rent av gör något kreativt...eller så sätter jag mig vid datorn igen ;) Nä då...ska pussa på älskling som är lite små sjuk och kika på en film med honom tror jag :)

Ha en fin kväll. Natti natti

"The world's gone mad"


Idag slog det mig att hela världen faktiskt, på riktigt, har blivit galen!!! Vad har jag sysslat med i mitt liv??? Tittar jag tillbaka på åren sedan jag började gymnasiet så har jag släpat på den ena dåraktiga människan efter den andra och just nu inser jag vad skrattretande och nästintill skämmigt det är att erkänna att jag någonsin haft med somliga att göra :D

Ja jag har asflabbat mig igenom ett album på facebook, jag har stirrat på bilder som både chockerat och irriterat men samtidigt fått tårkanalerna att fyllas på om och om igen. Vad har hänt med de människor som jag tyckte var vettiga? De som jag tyckte om att umgås med. Ja jag vet faktiskt inte men jag kan enkelt konstatera att jag är glad att jag tappat såpass mycket kontakt med många av dom. En del blir jag nog aldrig av med helt och andra nöjer jag mig med att flabba åt på fejjan när tillfälle finns.

Just nu har jag världens finaste familj, underbara vänner och ett helt fantastiskt liv så jag är nöjd nöjd nöjd!

Nästa lördag är det dop för Sagis...yeeey! Min lilla snuttgumma :) Ska bli så kul att få dela det med de närmsta vännerna och våra familjer :)

Nu ska jag nog gå och säga hej till min kära mor som kommit hem från jobbet och sen blir det dusch och sängen för min del.


Natti <3

RSS 2.0