Ja men polisanmälan då :)

Har haft hjälp av en vän att diskutera dessa hemska kommentarer med en polis som sa att det bör anmälas så det sak jag göra. 
 
Vill ge det anonyma krypet en chans att ställa saker och ting till rätta först så därför säger jag så här. OM du inte vill att ditt IP nummer hamnar hos polisen föreslår jag att du hör av dig till mig och förklarar dig och ditt beteende. Är det så att du är någon jag faktiskt känner så kan det ju eventuellt finnas en chans att slippa undan en anmälan, sååå, tänk på saken vet ja.
 
I övrigt vill jag tacka alla mina underbara vänner som uttryckt ett antal upplyftande ramsor om denna anonyma feglort :)
 

Ursäkta, ens?!

Heeej!
 
Jag skriver ju inte alls längre men jag är in och kikar ibland. Fick just se att jag fått två nya kommentarer på mitt sista inlägg. Någon feg jävel som varit in den 28 augusti och skrivit två ganska obehagliga kommentarer och dessutom inte vågat skriva sitt namn. Däri benämns jag som en "hora" och någon av mina stackars barn som en "horunge". Hur i hela helvete har man mage att skriva något sånt? Ok om man vill försöka trycka ner mig men vad har mina stackars barn gjort? 
 
Blir så jävla arg...! Vad är det för fel på folk egentligen? 

RSS 2.0