Ont i huvudet!!!

Som bara den också, förstår inte riktigt vad som är fel med den stackars håriga knölen som envisas med att sitta kvar på mina axlar trots att den bara förstör stämningen i hela kroppen, har knölen ont mår ju resten inte heller bra :-(...Partypooper!

V, har förresten fått en liten dotter. En sån himla sötis med massa mörkt hår och röda små plutläppar :-) GRATTIS till er!

Jag blir alldeles sjuk efter en liten bebis till men som jag har sagt förr så har jag nog med den jag har :-) Hon är dock inte så liten längre, fisen blir 8 månader den 1 Dec så hon är ju stora tjejen nu :-) Engla har stannat upp lite nu och kan inte så vansinnigt mycket mer än andra 8 månaders bebisar (ganska skönt måste jag säga), annat var det för ca 4 månader sen när min lilla skitunge kröp omkring inne på babymassagen och de andra barnen knappt vände sig...alla var väldans imponerade :-) Hon klättrar visserligen och det gör kanske inte så många andra 8 månaders barn, hon kan klättra upp på massa saker utan problem, en Pampers låda tex.  men det är inte bara imponerande utan också en massa extra passande...hon har ju liksom ingen koll på hur man kommer ner igen utan att halvt slå ihjäl sig...Galna bebis :-D Ska lägga in en bild sen när jag kommer ihåg att ta med minneskortet ner, bilden är förstås på Engla, när hon klättrar in i moster Linns skafferi...haha. Som jag sa, GALEN :-)

Nu ska jag gå upp och laga middag så Engla får mat när hon vaknar!

Hörs sen!

It´s my life ^^

Varje gång jag sätter mig vid datorn vaknar Engla uppe i sitt rum. Hur stor är chansen att hon faktiskt vet vad jag pysslar med här nere i källaren?! Inte så stor, ändå lyckas hon alltid vakna PRECIS när jag slår ner min feta röv i datastolen...:-( Måste alltså gå upp snart igen, hon ligger och bökar runt där uppe i sängen. Ville bara berätta lite snabbt att jag och Tommy köpte nya hyllor till vårt vardagsrum häromdagen, det blev jättefint tycker jag :-)

Jag har räknat ut att jag gått ner 7½ kg i vikt den sista månaden :-D Nöjd som bara den. Enda problemet nu är att jag inte har några kläder som passar, allt är för stort. Förut var allt för smått, haha. Tänkt att saker och ting aldrig kan vara helt lagom :-)

Igår var jag, mamma och hjärtat i Åmål och handlade lite julklappar, har mer att handla så jag måste nog åka till Karlstad någon dag med. Jag och Tommy har räknat ut att vi har över 40 pers att köpa julklappar till i år...Tur att vi kan baka ihop presenterna familjevis i alla fall, hade blivit totalruinerad annars ju. Nej nu ska jag gå upp. Pussar

Tja ;-)

Hejsan igen! Förlåt för mitt ganska långa blogguppehåll men jag har bara inte orkat.

Idag har jag och Estelle bakat lussekatter :-) De såg ganska lustiga och ojämna ut men det gör inget för de smakade ju som de skulle. Inte för att jag vet vad de smakade, äter inte saffran men alla andra sa att de smakade bra så jag får väl lita på det då :-D Tack Estelle, det var en trevlig kväll!

Engla har blivit jättejobbig att lägga igen, hon som hade blivit så bra och nu är hon jätte krånglig igen helt plötsligt...fast det gör inte så mycket. Det som är jobbigast just nu är väl mornarna, hon väckte mig seriöst 05,30 imorse och var jättepigg och skulle leka...Jösses bebis, snacka om energi...Kan mamma få låna lite??!! Jag tog upp henne ur sängen och la ut massa roliga leksaker sen la jag mig och vilade i Englas lektält, tänkte väl att hon skulle ha fullt upp med att leka. Jag hade fel kan jag säga, hon kom infarande i tältet och slog mig i huvudet och skrek allt vad hon kunde och blev inte tyst förrän jag satte mig upp och tittade på henne när hon lekte...haha! BUSUNGE!

Ja nu är det snart dags för V att föda, Spännande! Jag blir så sugen på en till varje gång någon av mina vänner närmar sig sina förlossningar, fast sen ångrar jag mig..haha. Jag är mer än nöjd med det lilla bustrollet jag har, om ett år eller så kanske nästa kan börja planeras?!
På tal om förlossningar, jag läste om en tjej som födde sitt andra barn för ett par dagar sen. Hon skrev att hennes kille och det äldre syskonet kom och hämtade hem dom från bb redan dagen efter förlossningen och en tjej hade kommenterat "Åkte ni hem redan dagen efter, imponerad"...Hmm, det var ju hennes andra barn, Jag var tvungen att åka hem dagen efter trots att Engla var mitt första barn...eller ja, jag hade ju kunnat legat kvar på patienthotellet där det inte finns någon hjälp att få men jag tyckte hem lät bättre. Det är då märkligt!

Nej nu ska jag gå upp och sova, i fall Engla får för sig att gå upp lika tidigt imorgon så har jag i alla fall fått några timmar sömn :-D

Slänger bara in en av de senaste bilderna på Englisen:


Min cheerleader baby :-)

-"Var tusan såg jag den  där nu då"

Går inte beskriva kärleken jag känner för dig min lilla prinsessa :-) Du är mitt allt!!!

Mamma vore ingenting utan dig!


Natti natt alla!

TACK

Ja som sagt, Tack för en underbart trevlig middag :-) Massa trevlig släkt och goa barn! Lägger in lite bilder från dagens familjemiddag :-)


Syster Eva med Englas kusin Lydia, Kusin Karolina med Englas tremänning Fabian och Kusin Anthonys bakhuvud :-)


Ronja och Syster Nadja, Jag i bakrunden!


Moster Ann.Britt, Jag och Syster Linn (Pappas mage ;-)


Syster Madelene spexar....Som vanligt...Höhö!


Världens bästa mamma och mormor, även den som gjorde denna middag möjlig! *Love*


Längst bak, Eva och Lydia, Karolina, Mamma, Ann-Britt och Fabian, Ronja bakom Linn, Anthony och Linn och halva Anne-lie (Ronjas mamma) :-)


Ronjas mamma Anne-Lie


Anthony, lite av Ronja och Linn!

Måste bara säga ytterligare en gång! Tack för värsta trevliga middagen ;-)

Pussar!!!

RSS 2.0