:D


Notes about freedom...

Saknar den låten men nu har jag ljud på datorn igen så det är väl bara att försöka ladda ner den igen...om man inte blir haffad då försås, skulle ju kännas lite dumt kanske.
Tommy var här och fixade med datorn nu ikväll, drivrutiner och sån shiiit som inte jag fattar mkt av...Tack för det :) Vad skulle jag göra utan en alldeles egen liten dataexpert?!

Idag fyller min älskade syster Nadja 20 år...stor nu minsann! GRATTIS till diiiig <3

Idag var R här och drack kaffe, sen kom P som jag aldrig träffat förut och också ville ha kaffe ;) Hade trevligt, tyvärr var R tvungen att rymma igen efter bara 20 minuter men P stannade och pratade i nästan 1½ timme, trevligt som bara den :D Men jag hoppade in till R på jobbet och tackade för titten och upplyste honom om vilken bra och trevlig partner han har :)

Linn, jag, Anthony och Engla gick till affären och köpte glass efter att vi tagit en cigg med R, det tyckte ungarna om :D

Linn och Ante är här i veckan, trevligt tycker jag...Enda negativa är att jag inte klarar av att dela säng med dom så jag får ligga på den otroooooligt hårda, trånga och korta soffan som Anthony dessutom spillde minst en liter vatten i tidigare idag...en mycket liten liter men den kändes som en stor ;) Haha.

Tror jag snart ska krypa ner i den trånga soffan och försöka sova en stund...

Nu har jag bloggat i alla fall även om det inte vart allt för mycket vettigt sagt :D

Älskar min underbara familj och mna goa vänner! Natti natt! <3

Jaaa Linn!

Jag ska försöka ta mig i kragen och blogga lite mer...:P

Jag skulle varit ledig idag och satt och retade en arbetskamrat för att han inte var det, 2 minuter senare ringde de från social kontoret..."Kan du jobba ikväll" -,- Men vad gör man inte för pengar som sagt. Tommy kommer hem hit sen och tar Engla och mamma har henne fram till dess. Jag jobbar med M ikväll så allt kommer nog rulla på fint skulle jag tro.

Gaaah, jag älskar min nya telefon....den är så underbar. Vill ha den med överallt :)Sååååå fin sååååå!

Engla ska egentligen sussa sött nu men se det ville hon då inte, inte ville hon ha något att äta heller. Men hon somnar nog alldeles starx ändå, ligger bara där inte och muttrar nu så snart klockar hon in :)

Har ingen snus och inga cigg...döööör snart! Måste bara köpa innan jag börjar jobba, klarar mig nog inte annars...eller jo det gör jag men jag vill inte klara mig...utan alltså.

Hörs sen!

Galet längesen ens!

Skyller på jobbet och allt annat som varit den sista tiden...Jösses så mycket som hänt!

Men jag tänkte förenkla det hela med att lägga in lite nya bilder....(eftersom någon raderat alla de gamla) Och sen får vi väl se om jag orkar skriva nå mer!


Jag och Böbben

Jag och Fixen

Jag och Fixen igen...lilla hästen eller :O

Tommy och Engla


Hmm, det var ju inte så många bilder heller....Kan dock bero på att min älskade lillasyster krashade bägge mina hårddiska i datorn så nu är ALLT borta :(

Det går nog att få tillbaka allt med rätt program och om rätt person hjälper mig men ändå :S

Tommy är uppe och spelar idag så Engla kom hem idag igen, men ska åka med Tommy tillbaka till stan så fort han kommit hem imorgon. Skönt att hon får umgås lite med pappa också :)

Själv får jag mig nog en fet utskällning på fredag ang lite stuff on work och sådär men jag kan faktiskt inte ta på mig allt ansvar när det gäller sånt...vi får se vad det går helt enkelt.

Nä, känner mig aningen boooooring idag så det blir inte mycket bättre än så här!

Ha det! Pussar!

RSS 2.0