Gosh...

Glömde berätta att jag somnade vid datorn igår...inte bara nickade till utan somnade totalt. Vaknade vid 02.30 och hade tangentavtryck i kinden...very sexy tror jag...höhöhö!
Sandra bör gå och lägga sig i tid för att undvika sådana pinsamheter i framtiden :P:P:P

“Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping.”



Inte bara jag som blivit vansinnigt förälskad i The Baseballs såg jag idag :D Kul :) De är fruktansvärt bra...spelas flitigt på spotify vill jag lova.

Pratade med min Joel igår...Saknar honom. Gör vi nog allihop skulle jag tro. Joel är som en familjemedlem. Han hälsade och pussade till oss alla i alla fall och alla här pussar tillbaka :D

Engla är vild och galen idag...hann inte mer än hem från jobbet innan och kastade sig på golvet och skrek som en mistlur :S Huvudvärk...JA!
Gjorde omelett till Engla med ost, skina och broccoli...hon åt upp alltihop, och det var mycket kan jag lova :D Sen gjorde hon sådana där "mmm-ljud" efter varje tugga...*mamma tycker om*

Fan så läcker sminkning jag fick till imorse...riktigt cool. Fick tona ner den lite eftersom jag skulle jobba men still....:D Får mig bara att vilja börja på den där make-up artist utbildningen som syrran berättade om. Fan så kul det skulle va...någon som vill ge mig 40 000??? ;P

Sitter här och är lite småirriterad faktiskt....väntar på typ 12 grejer som jag skickat efter och vunnit på tradera. Men inget kommer ju i tid..eller jo, några små saker och Englas grejer kommer minsann i tid men mina....vart fan är dom? Väntar på en klänning, 4 par skor, 3 dvdfilmer, och ett par gardiner. Plus en overall till Engla. Skickade även efter ett par grisdyra byxor häromdagen...får jag väl ångra skulle jag tro men ibland måste man unna sig själv lite fint.

 

Englas grejer :D Kanonfina :)

Det här väntar jag på. De sista skorna gick inte att lägga n bild på tyvärr :/

 

Tommy ska spela med Benny och Robert idag igen, fast med anläggning den här gången :D Det kommer nog låta skitbra tror jag :)

Nej nu ska jag gå och busa med Engla lite innan det är dags för henne att sova!

 

Pussar på er!


“I'm sick and tired of being sick and tired.”

Ont i halsen, svullen i luftrören och trött som en gris :) Sovit konstigt inatt med...:/

Anthony ska vara här idag för Linn jobbar :) Sötpojken som redan blivit 2 år...coolt att titta på dom och se hur stora dom blivit och hur fort det har gått :D
Linn höll kalas för Ante igår, mycket trevligt. Det var jag Engla, Tommy, mamma, Estelle och Nadja. Ronja, Ann-Britt, Karolina och Fabian. Sara, Angelina och Therese och givetvis Misha :) Mycket trevligt som sagt. Lika kaotiskt som alltid men kul ändå..haha.

Tommy kom hit igår efter sin spelning så nu ligger han och sover ikapp några timmar...hade också velat sova längre men mitt "alarm" ringde vid 7 första gången och vid 9 kom Linn så det var bara att röva sig upp. Engla måste ha somnat om igen så hon var också ganska nyvaken när jag klev upp :)

Ska åka till pappa sen och hjälpa honom leta rätt på sitt pass för han funderar på att åka till portugal. Han frågade om jag ville med...Jag föreslog att vi skulle åka till Egypten istället men det ville han då rakt inte...bara att inse att det inte kommer bli någon Egypten resa för mig :( Buhuhuhu *gråter en skvätt*

Nej, bäst jag sätter lite fart att komma iordning så jag kan åka sen...:D


“There is no sincerer love than the love of food.”

Eh jo kärleken till sina barn förstås men strax efter det kommer fan mat!

Nu har jag lagt ut en miljard nya bilder på fb...Hoppas jag inte får skäll av någon bara. la ut bilder från dagis liksom...höhöhöhö!

Engla lär nog vakna snart...Tack gode gud, då kan vi äta. Svälter ihjäl snart jag men jag vill ju inte äta före henne direkt. Efter maten ska vi ut och mocka...hon är så söt när hon springer omkring i sina små rosa stövlar och ställer till oreda. Min fisunge!

Funderar på om jag och Engla ska gå på Säffle mârten imorgon men Tommy jobbar och jag vill inte gå själv...inge roligt alls. kanske Linn och Ante kan komma ner?

Tommy har blivit klippt idag...:( Jag vill också. Måste ringa Linda så jag får någon ordning på det här jävla swintot på skallen. Spelar ingen roll hur jag än försöker så ser det ut som rena trollullen...balsam, kyss mig i röven för det funkar inte ett dugg -,-

Hmm...går nog och väcker Engla kanske. Magen skriker efter föda nu! Hörs sen!

“Your birthday is a special time to celebrate the gift of 'you' to the world.”

Först och främst vill jag bara säga GRATTIS till min älskade lilla (stora) systerson som fyller 2 år idag! Älskar dig så himla mycket!

Dagen har varit...eeh...ööh...konstig! De som känner mig vet nog vad jag pratar om, de som inte känner mig får nog reda på det förr eller senare. inget jag orkar sitta och tjata om på bloggen.

Fan att alla ska till Tuppen på fredag då, vill också, vill inte, vill också...drygt som fan!

Engla vaknade och skrek "mamma" förut följt av ett fruktansvärt "ont-skrik" hemskt, obehagligt och fruktansvärt jobbigt för mitt stackars moders hjärta som med all säkerhet gick i 10 000 bitar innan jag hann in i rummet och fik henne lugn igen. Stackaren har väl ont i tänderna (som aldrig tycks komma ut ordentligt) vet inte huuuuuuur länge jag har skrivit om dessa tänder här på bloggen men det måste väl närma sig ett par hundra tycker jag. De är ju så sega att man skulle kunna dö för mindre. Varför ska just min lilla tjeje ha så svårt att få tänder...varför ska min lilla älskling behöva vakna och ha så ont att hon skriker på mamma :( Stackars gumman!

Just nu spränger dom vattenmeloner på tv...det betyder nog att det är sängdags...när alla sånna där weird grejer visas så brukar det vara dags för sängen!

God natt med er!

“Our incomes are like our shoes; if too small, they gall and pinch us; but if too large, they cause us to stumble and to trip.”



Imorse gick jag upp kl 04.45...hade en auktion på Tradera som jag bara SKULLE vinna...vilket jag givetvis gjorde. Finns väl ingen annan som är uppe den tiden för en auktion...för ett par skor men som de flesta vet så är jag helt fanatisk när det kommer till skor...Blev nöjd och vann ett par till när jag ändå satt där och glodde..hahaha.

Siwan ringde nyss och ville ha in mig på jobb ikväll...gärna det :) Jobbar lördag med så det känns skönt att jag får in och annan timme här och där :) Behöver fortfarande något fast dock. Är vansinnigt trött på att sitta hemma och inte veta nå hur det blir när räkningarna kommer.

La Engla för en liten stund sen men hon krånglar där inne fortfarande...trots att hon var så trött :/ Jaja, hon somnar väl till slut hoppas jag.

Såg att en kompis hade lagt ut en youtube länk på fb förut så jag gick in och kikade.....värsta bra bandet "the baseballs" såååååå jävla bra. Slänger in videon så ni får se och höra själva :)


“Cleaning your house while your kids are still growing is like shoveling the sidewalk before it stops snowing”




Ugh vad trött jag är....:/ Nu liksom men jag lovar att om jag håller mig vaken en timme till så kommer jag vara klarvaken och stenpigg sen när det är dags för sängen. Vill så gärna se Roast på Bernz eller vad det heter...Robert Gustavsson är ju med idag.

Ska kolla in nya Jotex katalogen också...behöver kanske ha nya gardiner till jul? Nej, egentligen inte men jag vill ha ändå..hehe!

Engla fick hyseriskt anfall nu på kvällen när jag tog fram dammsugaren...som vanligt. Tänk att hon aldrig vänjer sig. Hon klättrade upp på köks soffan och bara skrek oavbrutet tills jag ställde in den igen. Sen satt hon i mitt knä med ansiktet gömt i mitt hår och hickade i en kvart. Stackars lilla skruttan...:(

Tänkte ta ett tag med skurhinken imorgon...behövs. Fan vad jag saknar att ha en hund. Det blev aldrig så lortigt då som det kan bli nu. Inca slickade ju upp varenda minimalisk bit som Engla spillde och tappade men nu...nu ser det ut som ett grishus efter VARJE måltid :/

Well...see you later!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can't buy”

Vet egentligen inte vad jag ska skriva om...sovit ganska konstigt inatt...sov i soffan fram till 6 imorse, gick in och la mig i sängen somnade igen och sov till 10 innan lillan väckte mig :) Helt sjukt egentligen...måste ta mig i kragen och gå upp i tid om dagarna men det är ju så jävla skönt att få sova ut lite!

Idag sa jag söka jobb...vet inte vad för jobb eller vart men jobb måste jag ha! Känns som om jag gör vad som helst bara jag har en inkomst, bara jag kan försörja min dotter! Vore ju för jävla kul att ha ett fast schema och veta vad man ska göra om dagarna. Att kunna köpa kläder och mat till Engla och att veta hur mycket man kan lägga på dittan och dattan. Nu har jag lön den här månaden med men nästa månad får jag bara betalt för 3 dagar eller något sånt tror jag...JOBBBBB tack :)

Just nu sitter Engla vid tvn och faktiskt...tittar :O Chock...haha :) Jag ska skriva klart det här ocg efter det ska jag ta fram något ur frysen så det blir lunch i tid idag :D Tommy har ju så rätt så rätt när det gäller maten....

Ja, ne, men vi hörs säkert sen! Puss ;)

Ugh...så här ser en halvdöd, ledsen fattiglapp ut vissa dagar...ska det behöva va så va? Vavavavavava???


“Other things may change us, but we start and end with family”

Men fans jävla helvetes datamus! Åh vad irriterad jag blir...den jäveln är glapp i sladden och fastnar överallt på skärmen...sliter lös den ur datorn och stampar på den snart!!!!! Och nej, jag har inte damp eller något sånt...är bara allmänt lättretlig och så där förbannad på ingenting... -,-

Tommy kom hit och sov inatt :) Trevligt med sällskap. Vaknade vid 10 imorse av att min fislisa vile upp...snacka lyx att få sova till 10..hahahahaha :) Älskar mitt barn...Skulle kanske inte ha skrytit om det, väcker hon mig väl halv 6 imorgon bitti bara för att liksom :S

Runt 15.00 kom Linn, Anthony, Nadja och Estelle hit för att käka köttfärspaj med lök och tomatsallad...sååå gott var det. Fick lov att ställa mig och baka kladdkaka efter maten för det skulle alla minsann ha och efteråt satt de och klgade över hur illa de mådde för att de hade ätit för mycket...virrpannor och knäppisar ;) Älskar er allihop :)

La Engla tidigare idag...hon behövde det tror jag...stackaren var helt slut :)

Funderar på att lägga mig i soffan och titta på tv...har inte mycket annat att göra för allt är plockat och snyggt här hemma och internet var bara tråkigt så...kanske ska titta på den där filmen på 4:an...fast nmä...förra veckans film sög verkligen så jag  vet inte om jag orkar....

Asch...höres kanske nå mer sen!

“Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections.”



Vet ni vad...Jag har VÄRLDENS goaste dotter! Imorse efter vi hade ätit frukost så härjade jag Engla järnet här hemma. Vi lekte "kacken" och jag saltade och pepprade och lite andra kryddade hennes tjocka små ben och bet idom...vilket är väldigt uppskattat. Helt plötsligt stannar hon upp och skriver "subba" eller ja, sova som hon då menar och pekar på madrassen som ligger kvar på golvet efter Engla och Anthonys väldiga koja. Ja svarade jag och kastade mig på madrassen "god natt". Jag blundade. Då börjar sötnöten knuffa på mig och säga "mamma, mamma" men när hon inte fick något svar plockar hon ut nappen, pussar mig på munnen och smeker mig på kinden....Gaaaaah, trodde jag skulle dö så söt hon är!!! Tyvärr körde dumma mamma det där i bott och efter tionde gången pussade hon inge mer...hon slog mig rakt över käften och skrek "MAMMA"...hehe!

Jag och Engla åkte till Karlstad förut och shoppade 2 års presenter till älskade lilla Anthony hjärtat som blir två på onsdag :) Träffade halva släkten där ute på Bergvik med. Karolina och Fabian mötte upp mig utanför och Linn, Anthony och gosiga Misha mötte oss vid resrurangen inne. Köpte mat för 89 spänn som Engla inte rörde och shoppade fina presenter...En bra dag med andra ord :D

Nu sover ju givetvis lillsnuttan och jag tänkte kasta mig i soffan och glo på tv tills jag däckar...gött det ;)

Pussar och god natt!

“Self-confidence gives you the freedom to make mistakes and cope with failure without feeling that your world has come to an end or that you are a worthless person.”


 

 

 

 

 

 

Försöker desperat få tillbaka mitt självförtroende efter allt som hänt men jag tycker inte det lyckas nå bra :S Men får väl inte ge upp så lätt heller...


"Smiles are great investments: the more you collect, the better you feel."

And thats why.....i ate them all.....

 

Jo ni, smiley potatisbullar!

 

Jag och Engla åkte till Tommy nu ikväll för att lyssna lite när han spelade med Robert och Benny :D Skitskoj var det och det lät bra när de spelade alla 3 tillsammans :) Synd att vi inte kunde stanna bara :( Men det blir ju fler gånger.

Imorgon ska Tommy spela, på lördag åker han med jobbet till Örebro och spelar igen på lördag kväll...känns som om det är väldigt lite tid över med honom just nu men det blir väl förhoppningsvis bättre....

 

Nu ska jag gå och sova såååå....Natti Natt alla!

 

 


Btw....

Roligt att jag får SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ många kommentarer när jag väl skriver...NOT! Slutar jag skriva då jävlar ramlar det in kommentarer så det skriker om det.... -,-

Perhaps the world's second worst crime is boredom. The first is being a bore

Nu står ett antal skålar med hemmagjord filbunke och stinker i ett av köksskåpen...:/ Imorgon kommer det stinka ännu värre. Det värsta är att de är inte ens till mig. Jag HATAR filbunke. Jag bara fick en  fix idé att de skulle göras...hehe!

Stoppade Engla i sänegn nys så nu ligger hon och sussar mitt lilla bustroll :) Försöker gång på gång beskriva vad jag känner för det där lilla pyret men inga ord i världen kan beskriva den kärleken. Hon är bara helt underbar!!!

Funderar på vad jag ska göra till lunch med...hmm, nåt lättlagat helst men kommer ändå inte på nåt. Om det bara vore jag så skulle jag antagligen aldrig äta nåt annat än smörgås men det går ju inte när man har en liten krabat som behöver riktig mat...såååå, vad lagar man då?! Asch, kommer väl på nåt skulle jag tro..gör jag ju jämt men ändå :/

Värsta tråkiga inlägget känns det som men jag har faktiskt inget vettigt att skriva. Bloggnojan är lite slut känns det som...vet inte riktigt varför jag blir så anti bloggen titt som tätt. Kanske skulle ta och lägga ut ett kakrecept...HAHAHAHA!

Nä, ska gå och rota igenom frysen nu...hörs sen!

A great photograph is one that fully expresses what one feels, in the deepest sense, about what is being photographed.




Jaha då var det mesta upp-och-ner igen då. Trodde inte det skulle behöva bli något mer elände men joho då. Är så trött på folk som inte klarar av att vara ärliga. Jag HATAR lögnaktiga och falska människor.

Min snutta har lekt modell idag :) Älskar henne såååå :D

 

 

 

 

 

Ja, det är nästan så jag vill äta upp henne :) Mammas goding....Älskar! Det är du Engla som får mina dagar att gå, det är tack vare dig jag inte bara skiter i allt. Det är du som ger mig all min styrka hur jobigt det än är :)


“We shape clay into a pot, but it is the emptiness inside that holds whatever we want.”


Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Känner mig tom! Tänker visserligen på lille Anthony...heeeela tiden, är arg på hans korkade pappa!
Känns som om hela världen blivit galen, även människor jag trodde mig känna har visat tydliga tecken på ren galenskap!

Känner mig besviken på männsikor, speciellt mycket på vissa.

Blev medbjuden ut idag men fick som vanligt tacka nej :( Vet inte riktigt när jag ska känna att jag kan slappna av och ta hand om mig själv en liten stund...Engla blir väl 18 någon gång hon också :P

På tal om det fistrollet...hon MÅSTE vara det sötaste som finns på denna jord! Älskar henne så grymt mycket. Hon sprang omkring här i morse och ropade "mamma", "mamma"...Jag satt och pinkade så jag svarade att jag var på toa. Då öppnar hon dörren som stod mer på glänt och pekar på mig, "mamma bajsa" Jag bara -Nä, mamma kissa varpå Engla skakar frenetiskt på huvudet och skriker "BAJS"...haha, lilla knäppisen! Detta med all sorts bajs är riktigt roligt just nu. Häromdagen satt hon och kikade mellan sina tår, pekar på en "lakritsbåt" och säger -Hästbajs! Nä inte riktigt gumman men du kan säga lakritsbåt! Engla funderar lite och säger -Bajsbåt! Ja se ungar! Hahahahaha :)

“It's too bad that stupidity isn't painful.”

Insåg nyss att jag skriver vansinnigt mycket om att jag avskyr människor, både den ena och den andra. Det tenderar att vara människor av kvinnligt kön...antagligen för att jag aldrig kommit speciellt bra övenens med tjejer och att det är oftast tjejer jag hamnar i "bråk" med. Idag riktas min avsky mot något av manligt slag...Jag är så arg att det känns som om jag ska gå i tusen bitar. Hur kan man kalla sig själv förälder om man inte har bättre koll!!! Hur kan man låta ett barn skada sig när det hade kunnat förhindras och hur kan den så kallade flickvännen (som bör ska ha mer innanför pannbenet än en karl) sitta stilla och se på när ett litet barn skär en sena av sig????

Anthony...lilla, lilla älskling. Åh jag mår så dålig...känns som om hjärtat är trasigt och jag vill bara vara hos honom...Stackars, stackars lilla älskade unge!

Tycker så synd om Linn...ösnkar jag kunde få henne att må bra, önskar jag kunde få det här ogjort så hon slapp må dåligt, så hon slapp fundera på hur det ska bli i fortsättningen....Önskar, önskar, önskar!!!

Älskar er, så fruktansvärt mycke och jag önskar jag kunde bespara er båda från all smärta. Vi får väl vara glada att han inte ramlade rakt över glaset...vem vet hur det hade slutat då!


“The greater your capacity to love, the greater your capacity to feel the pain.”

Jag kan verka som en ganska känslokall och elak mäniska men innerst inne är jag faktiskt ganska snäll. Jag brukar inte hymla om vad jag tycker och har jag gjort fel är jag inte sen med att försöka ställa saker till rätta och be om ursäkt föör mitt beteende. Ibland har man fel ibland har man rätt, sånt är livet. Har bett om ursäkt till vederbörande som jag tidigare kallat häxa och annat på bloggen. Dumt av mig att kasta skit på henne när det inte var hon som var "roten" till problemet!

Andra kan inte varken erkänna eller förstå att de gjort fel. R hade pratat med M på jobbet och allt detta som hänt i sommar är nu anmält. Personen som står i fokus har blivit ertappat med både det ena och det andra förr men ändå tror hon att hon ska kunna slingra sig ur situationen och påstå att hon inte hyser några som helt nedlåtande tankar om någon...Vavavavavava är det jag hör???!!! Vi har inte hört annat än klagan och nedlåtande ord om allt och alla där uppe...Hur har hon ens mage att sitta och ljuga chefen i ansiktet...*chockad*

Igår var jag till in till djursjukhuset och lät lilla vovvan somna in...Ja, jag vet...hon kom i förrgår men ni förstår, det skulle inte ha funkat. För det första hade hundstackaren så ont i bakänden att hon gick i kors med bakbenen, hon var 9 år och igår morse högg hon Engla över ansiktet. Jag klandrar inte hunden, det var synd om henne och vi beslutade att det bästa för henne vore att få slippa. Jag och pappa åkte in till 15.00 kom in ganska snart och de gav henne en spruta lugnande. Jag satte mig på golvet med henne och hon halvsov i mitt knä...ända in i slutet. Stackars lilla gumman...Men allt gick lugnt till och hon var lugn och sansad. Inge nervös eller så. Satt och klappade henne lite efteråt innan jag gick därifrån. Mindes min älskade lilla Inca...känns så fruktansvärt att behöva ta bort ett djur...Vill inte men när det är bäst för djuret så är det! Både Inca och Yazza har det bättre nu....

Min fina klänning kom idag...Yeeey! Det passade ganska bra faktiskt. Den var inte riktigt lika fin som på bilden men ändå skitsnygg :D

Har tvättat år pappa idag, mockat och bråkat med en vildsint unge som inte alls velat som mig men annars har jag faktiskt inte gjort ett dugg vettigt. Ska ner och visa klänningen för mamma nu och sen ska jag nog krypa till kojs!

Ha det bra! Pussar!

“Love is what makes you smile when you're tired.”

Det känns idag att det var mycket igår....

Igår förmiddag åkte jag, pappa och Engla in till IKEA för att handla lite nytt till hans nya lägenhet. Mötte upp Linn och åt först innan vi började leta prylar och gardiner. Vi plockade på oss gardinstänger och persienner och satte sedan av mot gardin avdelningen....där jag givetvis stannar! Han ska väl ha nåt på gardinstängerna också eller?! Pappa tittar uppgivet på mig och säger "måste på dass" och försvinner iväg...Linn babblar med Engla och utbrister efter 4 minuter eller nåt sånt "Detta är den tråååkigaste avdelningen på hela IKEA"....Sandra upprörd!!!!! Efter det kläcker hon ur sig "Äsch, huvudsaken är väl att det finns ett par i varje rum" Färg, form eller utseende över lag hade trydligen ingen som helst betydelse.....Wipeout Theme Song

Efter IKEA hjälpte jag pappa med lite tjafs i gamla lägenheten och sen åkte jag och Engla hemåt. Stannade i Grums och handlade lövbiff och lite annat, hem bytte om, kastade in mig i bilen igen, åkte till Tommy och började med maten! Hade en jätte trevlig kväll med T och I...senare, lagom till kaffe och Idol kom T-R och gullade med Engla...haha!

Sov hos Tommy inatt men åkte hem imorse för att duscha...(måste ha mitt schampo) och plocka lite här hemma innan vovven kommer. Jag får hem en schäfer tik idag, mina kussars hund som behöver ett (förhoppningsvis) tillfälligt hem. Allt för att A ska slippa bekymra sig och kunna koncentrera sig på att bli frisk igen!

Hörs senare! Pussar!

“A woman's dress should be like a barbed-wire fence: serving its purpose without obstructing the view.”



Ibland blir man så glad att man nästan spricker, idag är en sådan dag Fighting Smileys För ett tag sen la jag upp en bild på en klänning som jag hade hittat på tradera, givetvis hann auktionen avslutas och jag hittade ingen mer sån, jag började genast leat efter en ny men hittade ingen likvärdig, däremot hittade jag en som var 10 gånger finare...och mer än tre gånger så dyr...Har nu suttit och klurat som en besatt över hur jag skulle kunna få ihop pengarna till den...Paniiiiiik, den går ut imorgonMad Smileys
Då kommer älskling och säger, bjud på den då, vi löser det...Åh herre gud, jag är såååå glad. Kan inte sluta le!!!!

Är den inte helt underbar?!

 

Tack min fina ängel för att du alltid ställer upp om du kan :) Älskar dig!



If you've got them by the balls, their hearts and minds will follow...

Människor är sååå fega. Vänder kappan efter vinden, pratar skit bakom ryggar för att sedan le stort och låtsas som ingenting. Tyvärr är detta något jag fått erfara mycket! Kanske är det så att folk inte tycker om mig och att jag är såååå pratvänlig, gör massa fel, retar folk på mig??? Ja jag vet då inte vad det är men stör mig på det gör jag hur som!
Jag har en vän som blivit tillsammans med världens satmara, jag vet det men det vet inte han. Jag har ingen som helst anledning att säga det till honom heller, its non of my business really :( Kommer det någonsin på tal däremot så tänker jag berätta vad jag vet annars får han väl upptäcka det själv antar jag...:/

Åh jag har blivit besatt av att hitta den rätta...klänningen?! What liksom...jag hatar klänningar men nu är jag helt galen! Måste hitta den bästa! Funderar på att låta någon jag känner sy en åt mig...har fan inte råd att lägga flera tusen på en klänning heller....hmmmmmmm!

Englis sover, jag är hungrig och jag måste mocka, känns inte så rockigt faktiskt! Men mamma är hos mormor och dessutom har hon tagit stallet heeeelt själv hela sommaren så det ska väl inte vara för mycket begärt att "lazy-ass-Sandra" gör det för en gångs skull.....

Mat och en snus skulle sitta fint nu...kanske skulle ta och göra iordning nåtAshamed Smileys

Well, see you later!!!

“Accept the challenges so that you may feel the exhilaration of victory.”

Ja mamma, då ska vi se! Tre saker jag ALDRIG skulle sätta på mig...Nu är det ju så att det finns såååååå himla mycket fula kläder men jag ska försöka hitta något som verkligen är så lite mig som möjligt!


Lindex! Vem sätter på sig något liknande?!

 

HM, från den senaste kollektionen :O

 

 

Jag är ledsen för det finns många som faktiskt använder dessa men jag skulle aldrig i hela helvete sätta dom på mig, sorry!

 

Eftersom jag är sån att jag har svårt att sluta så måste jag bara lägga in lite "extra"...Vi ska väl ha en top och ett par skor också!

 

 

Eländet är i satin och kostar 199 spänn, nä den går fetbort!

 

 

Detta MÅSTE vara det fulaste i stövelväg jag någonsin hittat! Fast det är klart, känns gött att veta, när jag vill vara modern så är det bara att kasta på sig ridstövlarna och dra iväg!

 

Jag utmanar:

Linn

Tommy

Angelica (gitsie)

 

 

 

 


Lindy hop





Så coolt! Vill också kunna!

You can't change the past, but you can ruin the present by worrying about the future

True true men vad fan gör man när "the past" keeps haunting you? Det suger att veta, det suger att du berättade samtidigt som det var bra...men det suger fortfarande! Det suger att "det" fortfarande är en del av ditt liv och att jag står som en fånig åskådare och hoppas du ska ta ditt förnuft till fånga! Känner mig aningen grinig för tillfället, det går över men så länge detta fortgår kommer mitt dåliga humör fortsätta att komma tillbaka...om och om igen!

Varit i Långserud en sväng och plockat i pappas lägenhet :) Satte igång kyl och frys, stoppade in porslin, bestick och grytor...fixade en del på dass också, så nu kan farsgubben komma hem till ett hyffsat bonat nytt hem :D Duktig jag *mallig smiley*

Typ 5 minuter efter att jag last Engla så gick babyvakten igång....dunk, dunk, dunk...Ungen låg och sparkade i spjälorna som en besatt och höll nog säkert på i 5 minuter...Får man inte ont liksom?! Åååh hon var så söt idag, vi sjöng "En kulen natt" och Engla har lärt sig alla rörelser nu...Min lilla älsklings gumman!!! För att markera att det är den sången som gäller sjunger hon "båååt, båååt" och styr med händerna...(som dom så fint sjunger) Värsta bästa tjejen :) Tänk att man kan känna sådan stolthet över en sån liten rackare...Älskar verligen att vara mamma till dig min ängel!

Tommy spelar i kväll, hoppas det går bra. Han har inte hört av sig nå än så jag antar att han fortfarande håller på?!




Jaja, whatever, nu måste jag äta nåt!

Hittade värsta coola quizen förut...Yeeey!

What pinup girl are you?

Your result:

1051195130_elvgren33.jpeg
meoww, you're the sex kitten. One pose and you're on fire! No wonder you have all the men drooling over you ;)


Whenever I'm caught between two evils, I take the one I've never tried

Bra dag på jobbet idag med. Jobbade med C, T och B.N riktigt skojigt måste jag säga!

Världens gulligaste Tommy svängde förbi en snabbis förut med en present till mig....Yeeey, love presents!!! Svarta jeansleggings, har inte hunnit prova dom än dock, de såg vansinnigt stora ut men då får jag la byta storlek då :P Tack älskling!

Varit ut och tagit in kusarna, dragit av dom vattnet och satt på dom sina gosiga fleecetäcken...Lillan vara bara för söt i sitt nya rosa *mycket stolt*


Hmm.....hungrig och kissnödig! Måste styra upp detta...bye for now!

Oh hurry up lazy-bones!

Snabb uppdatering innan jobbet....som bara råkar börja om 17 minutes. På den stunden ska jag hinna skriva detta, hämta saker i källaren, ge hästarna fukost, åka dit och hitta parkering och byta om....Känns som om jag skulle behöva sätta fart!

Jag skriver mer när jag kommer hem sen ;) 


It was just a little suicidal gesture, that's all.

Har jobbat med B.N ikväll. Hon är sååå rolig. Hon kallade mig "lilla hjärtat" och inte på ett nedlåtande sätt, kan ni tänka er :) Mycket bra kväll som sagt :D

Saknar att prata med H, har inte hört mycket av honom nu de sista 2 veckorna...skit trist men jaja. Kan ju gärna inte tvinga honom :(

Träffade Angelica en sväng också innan jag började, hon stod utanför så vi passade på att babbla lite. Saknar dom allihop, Angelica, Emma, Madde, Roine...till och med lille Nicklas...Fast ni är ju inte så långt bort egentligen. Vi får ta oss i kragen och styra upp det här nu ;) Partyyyyyy!

Hjärtat fick en spelning imorgon...Braaaa det :) Han skulle iväg och rigga redan idag så är det bara han åker hem och byter om efter jobbet imorgon utan att behöva tänka på nå mer :) Han var så glad förut när han ringde och berättade att hans nya diskmaskin stod och gick på bänken, rent blev det också ;););)

Lilla häxan har inte uppdaterat sin blogg...avskyr henne men måste ändå följa den på nåt vänsters vis :/ Weird men det känns bättre att "checka" henne än att inte veta nå om vad hon gör eller säger....Åååååh vad jag avskyr henne!!!!

Tycker jag har varit vansinnigt duktig på att skriva nu i ett par dagar. Ska till och med försöka hålla den nya trenden vid liv så jag slipper  alla spydiga kommentarer från "la familia"....

Nä men om man skulle göra nå vettugt kanske...äta, duscha och sova lät som tre alldeles förträffligt vettiga saker!!! Eller?

Puss puss på er!

All due respect, you got no fuckin' idea what it's like to be Number One!

Ny bloggdesign idag :) Tack Linn! Tycker den blev riktigt fin :)

Ska iväg och jobba 4½ timme snart...bra med lite timmar här och där. Jobbar 07.30-(14)16.00 imorgon, beror lite pånär nya schemat blir klart och när de ordinarie är klara med det.

Linn lagar mat och barnen river givetvis kåken för hundrafyrtionde gången idag, som vanligt typ då :)

Skulle kanske ta och fixa håret och sminka mig lite så jag inte ser ut som en döing men jag vet inte om jag orkar riktigt. Har ingen aning om vem jag jobbar med ikväll. Fick höra häromdagen att R skulle ha mer framgång som hora än vad jag skulle ha...hmm, och han är ju ändå en han..och homosexuell...vet inte hur jag ska tolka det riktigt. Är väl inte så grann kanske :S Men jag är ändå bäst....sug på den!!!

Nej nu får jag nog ta och daska till mig själv i arslet och göra nåt.

Hörs sen!!!!!!!


Paranoia, paranoia, everybody is coming to get...you!

Åh lilla tragiska människa, kan du inte bara försvinna!!!!!

Hittade en klänning för ett tag sen som jag vill ha....weird eftersom jag alltid hatat klänningar men just den här var sååå fin! Ge mig!!!!



Ska egentligen sova men har suttit vid datorn nu i två timmar och rkar liksom inte göra så mycket annat...inte ens gå till sängen :/

Pratade med kusin K i telefon idag. Hoppas jag kan hjälpa henne med saker till nya lyan om det är så att hon behöver nåt...just call me ;)

Men jaja, jag skaaaa gå och sova!

Natti natt!!!!


I eat bitches like you for breakfast...

Helt ok dag :) trött som bara fan men sånt man får ta. Har haft monstren idag...eller ja, ett monster har jag ju alltid men idag har jag haft bägge två. Pratar givetvis om Engla och Anthony som av någon outgrundlig anledning alltid får mig att känna mig som 50 när dagen är slut. Dom slåss, dom härjar, dom förstör, dom leker och dom klättrar, allra helst på mig!

Det hemska "by-larmet" gick förut...som vanligt var jag tvungen att ringa och kolla så att Tommy var ok, han är ju typ den enda som kuskar omkring på vägarna här neri. Han var helt ok och inte ens i säffle idag...dumma mig, det är ju onsdag :/ Vi babblade i alla fall en liten stund om dittan och dattan och kom på att jag ska försöka följa med till 50´s den 3 oktober när han spelar...Yeeey! Gillade det stället! Jag och Tommy var dit i lördags och lyssnade på Revivals, kanon skickliga killar! Såg en massa läskigt och roligt folk...fylltrattar av alla dess slag varpå en blev utkastad och en annan försökte nalla på min rumpa....My oh my!

På tal om barnen, de sitter just nu intryckta i ett av mina kökskåp som två sardiner samtidigt som de kastar saker över heeeeeela köksgolvet. Lär kanske orka röva mig dit och plocka ut dom...then again, skadan är redan gjord och dom är vänner för första gången på hela dagen. Får låtsas att jag inte sett dom än och sen gå och säga "ajajaj" som blivit mer eller mindre det första och det sista ord man säger till dom under en dag! MONSTER!!!! Nej är också ett väldans tacksamt uttryck hos oss morsor med barn i den här åldern....kan inte förstå varför barnen lär sig säga "nej" före "ja".....^^ Monstren slog som två galningar förut när jag stekte ägg, Engla fick in ett par rejäla slag och Anthony var inte sen med att slå tillbaka, bägge grinade och skrek, hängde sig i ett varsitt ben och gallskrek "MAAAAAAAAMMAAAAAAAA" samtidigt som äggen sprätte och jag var livrädd att det skulle träffa dom...:S

Stör mig på den där snorungen mer än någonsin nu...Ni begriper antagligen inte speciellt mycket av detta och "vem fan är snorungen" med det bryr jag mig inte om. Måste få skriva och gnälla på detta lilla omänskliga väsen som hemsöker mina mardrömmar och får mig att känna mig vansinnigt barnslig själv på samma gång! Känns som om hon är med överallt i allt jag gör trots att hon egentligen inte alls är det...blev rörigt det här! Avskyr henne i alla fall!

Önskar alla och allt kunde försvinna ur min lägenhet i typ 5 timmar eller nåt så jag fick städa ordentligt....ni anar inte hur det ser ut....Behöver tvätta också...behöver det verkligen men det har inte blivit mycket gjort idag ändå. Somnade när jag skulle lägga Anthony i förmiddags och sov tillsammans med honom i 2½ timme...:/

Nä nu får jag allt ta och ägna mig åt barnen en stund...höres!







RSS 2.0