“Children will not remember you for the material things you provided but for the feeling that you cherished them.”
Morgon stund har guld i mund...:) Engla leker, Saga kryper omkring, Jimmy jobbar och jag gör lite allt möjligt.

Helgen har varit fin trots förkylning och skit. I lördags var vi på bröllop i Borgvik. Det lyckliga brudparet var så fina så. Igår tog Jimmy med sig Saga till Bengtsfors för att hälsa på Anders som precis fått komma hem från sjukhuset och Engla blev kvar hemma hos mig. Konstaterade igår kväll att hon inte mår riktigt 100, när hon däckade strax efter läggdags. Mammas stora skruttfia :( I övrigt så har saker sakta men säkert börjat gå mot det normala igen. Engla sover på nätterna nu i alla fall efter att ha haft nattskräcks maraton sedan i onsdags natt....:( Orsaken för mig är ganska klar men ingen idé jag skriver mer för då får jag väl skit som vanligt. Är så trött på att trippa på tå för idioter som uppenbarligen inte kan eller vet ett skit men, jaja!

Saknar mig älskling gör jag. Önskar att klockan var 16.30 och att min fina kommer hem.

Saga har fått ett eget rum och hon sover skönt där vad det verkar. Redan första natten sov hon hela natten som vanligt så vi är ganska nöjda. Nu ska det bara möbleras om i vårt sovrum också sen tror jag lägenheten är hyfsat fin faktiskt.

Linn och Nadja åkte på jobb igår. Ända ner till Småland denna gång så Anthony ska vara här hos mormor och mig i en vecka :)
På torsdag ska jag och Engla på inskolningssamtal på dagis och sedan är det bara att börja inskolningen :D Nervös mamma, jaaaa!

Nu ska jag och barnen leka lite tillsammans och sen ska jag försöka möblera lite...eller åtminstone komma på hur jag vill ha allt så jag och Jimmy kan flytta de tyngsta grejerna tillsammans sen :)

Hejs!

Rockabilly+Converse=Sant???

Converse är ett amerikanskt bolag som tillverkar skor. De har sålt skor sedan början av 1900-taletMarquis M Converse startade 1908 tillverkning av skor med gummisulaBasketspelaren Chuck Taylor började använda skorna och fann dem väldigt behagliga att använda på planen och blev snart företrädare för dem. Han arbetade inom företaget fram till sin död 1969, och skorna kom att kallas "Chucks".

De har blivit kända för sina basketkängor och de blev populära utanför sportens värld på 1970-talet i och med att flera populära rockband började ha dem.

 

So there you have it...! Undrar varför så många "rockabillys" och "raggare" använder Converse då?

 

Personligen tycker jag att vem som helst får ha dom på sig och att dom är snygga och sköna men jag undrar ändå varför det blivit någon sort Rockabilly sko...Skumt ens!


Just idag, just nu...


Plockat bär

Har ont i nacken

Är hungrig

Tycker synd om Saga

Köper nog färdig mat idag

TRÖTT

Yeeeeah!
“You don't marry someone you can live with, you marry the person who you cannot live without.”Bahbahbah....jag är trött. Vi är genom förkylda här hemma, eller fel. Jimmy och Saga är genom förkylda och jag och Engla lite små krassliga. Saga vaknade nog säkert 4 gånger inatt och var totalt bomtät i näsan och feber. Mammas stackars bebis :(

Var på extra kontrollen med Saga på VC också men inte blev jag nå gladare för det utan det blir ytterligare en kontroll fast denna gång av barnläkare. Dr Lisa skickade remissen direkt så vi får se hur, var och när. Kanske blir det ultraljud på hjärtat den gången, bara för att se så allt är ok.

Usch, finns väl inget värre än när barnen råkar ut för något, eller att det upptäks saker som i detta fallet. Så länge mina barn mår bra så mår jag bra och rädslan för att det ska bli något fel på dom eller att dom ska komma till skada är fruktansvärd. Mina barn är mitt allt!

Bara Englis håller sig frisk och kry nu eftersom hon ska iväg till pappan mån-ons och sedan även spendera söndag nästa vecka med sin pappa. Vore inge kul för någon av dom i fall hon låg däckad i feber. Håller tummarna för att både hon och jag klarar oss denna gång.

Lördag den 27 vankas det bröllop igen. Ser fram emot det. Förra sommaren gick jag på mitt första bröllop och efter det tycker folk gift sig som galningar men det gör absolut ingenting. Det är så fint att se dom stå där i kyrkan och vara lyckligast i världen just då :) Den stora frågan är bara vad jag ska ha på mig. Tumregeln jag har om att inte ha samma klänning två gånger på så kort tid går inte riktigt ihop med denna månads budget så jag får helt enkelt trolla ihop något med knäna :P

Nä, undrar jag om jag ska försöka att vila skallen lite innan juvelserna vaknar till liv....

Pussi

RSS 2.0