Hur ska jag göra idag då?

Idag har vår nya barnstol kommit. Nu sitter jag och fundilurar på om jag ska sätta mig i bilen och åka in till Karlstad, känns som om jag vill ha hem den så snart som möjligt eftersom Engla är sååå himla för stor för den gamla men jag har ett litet problem...Alla säger att det är vansinnigt halt på vägarna. Vill verkligen inte ha med mig Engla om det är snorhalt i fall det skulle hända något. Inte för att det är så bra om det händer mig något heller men då vet jag ju i alla fall att inte Engla blir skadad, dessutom är hon förkyld så jag vill verkligen inte utsätta henne för en roadtrip till Karlstad idag. Skulle visserligen kunna vänta tills imorgon och se hur vädret är då men med mi otur så är det nog både halare och värre imorgon....Hmm. Vill ha sommar nu. Hatar snö, hatar vinter, hatar mammas iskalla bil och jag hatar att inte veta vad jag ska göra :-(
Nej fy så grinigt det här inlägget blev...hehe. Sorry!

Jag får helt enkelt gå ut och spåna lite med mor...Vi hörs sen! Kramar

Besafe Izi Kidx2

Idag har jag beställt en ny bilbarnstol till Engla. Den är jättefin. Bäst i test på alla punkter, känns väldans bra :-)


Såååå fin, sååå fin :-D

Idag har Engla varit JÄTTESUR! Hon har skrikit nästan hela dagen. Det är antagligen den nya bissingen som ställer till oreda. Mammas lilla älskling. Idag duschade jag och Engla efter att hon haft ett jätte kisskalas på golvet i köket. Lilla kiss gumman min...haha.

Jag har blivit utamand igen också, av min kusin. Lovar att jag ska kirra det men inte nu :-D

Natti natt alla :-)

Måste bara...

berätta att min goa lilla marsipangris gick ungefär en meter helt själv mot mig nu på kvällen. Hon är sååååååååå vansinnigt söt, skulle nästan kunna ta ett av de där små tjocka benen och tugga på det. Min lilla sockertopp :-)


Jag är så stolt!


Så här dum ser jag ut varje gång hon tar ett steg....undrar hur länge jag kommer hålla på så. Jag menar, förr eller senare kommer hon ju faktiskt att gå alldeles perfekt...då kan jag gärna inte sitta och flina som ett fån???!!!


Fitness Footwear Community Resources

Utmaning!

                                       4 av mina favoritprogram på Tv.

                                       ' A Haunting
                                      * Ghost Whisperer
                                      * Vänner
                                      * Verkliga brottsutredningar

                                        4 saker jag gjorde igår

                                        * Pysslade med Engla
                                        * Lagade mat
                                        * Var ut med hunden
                                        * Klappade händer när Engla gick

                                         4 saker jag längtar till (efter)

                                         * Sommaren
                                         * När Engla går ordentligt(inte så långt kvar, tror jag)
                                         * Bli smalare och gå ner i vikt
                                         * Tills jag får en egen bil

                                          4 Favoritresturanger

                                          *  Montreal
                                          *  Ophera
                                          *  Rasta
                                          *  Macken..höhö

                                           4 saker på min önskelista

                                           * Att mina underbara familj får må bra och lyckas i livet
                                           * Attmin underbara dotter går snart(igen)
                                           * Att jag snart kan köpa en bil
                                           * Att min älskling får börja göra iordning och flytta in i sin
                                              lägenhet snart :-)

                                           4 personer jag utmanar:

                                           http://.idisen.blogspot.com
                                           http://.vattenmelonen.blogspot.com
                                           http://.fruwikman.blogg.se
                                           http://.ronjawester.blogg.seMin skruttunge

Ja hon är allt ett riktigt litet lyckopiller. Finns nästan inget i världen som gör mig ledsen så länge jag har min fisLisa hos mig(med förutsättning att hon är snäll och go :-D)..haha!
Hon har blivit en riktig hejare på att gå, åh det känns såååååå bra. Bara 10 månader gammal och går :-) *stolt mamma* Har egentligen inte så mycket att skriva, vet inte om jag hinner innan fingrarna fryser ihop och går av, heller för den delen. Ville typ bara skriva att min unge är det vackraste, finaste och gudomligaste som finns på denna jord...fast det tycker väl de flesta mammor om sina älskade små fisar :-)(Finns ju som sagt undantag där med, vissa mammor super ju hellre än är hemma hos barnensign smileys)

                                                                                                                    
Allå, allå!

Vansinnigt!

Det är sjukt egentligen att man kan bli så arg att man nästan hoppar i stolen och river sitt hår pga dumt folk som man (let´s face it) egentligen inte bryr sig om.

En tjej 24 och hennes pojkvän 20 blir med barn och bestämmer sig för att behålla det. Födseln blir jobbig och slutar i akutsnitt. Hon får en svår infektion och blir satt på stark antibiotika. Jobbigt! Pga medicinen kan hon inte amma. Flera veckor senare sitter tjejen och gnäller på sin blogg om att hon inte känner sig som en riktig mamma för att hon inte kan amma sitt barn och hur hon inte har samma band till sitt barn som de flesta mammor har, i samma mening skriver hon om hur kul det ska bli att få ge sig ut och festa senare samma månad (barnet är då lite mer än två veckor gammalt)?!

Eftersom jag inte kunde amma speciellt länge jag heller skriver jag till henne i ett försök att stötta henne och få henne att förstå att det inte går att supa bort problemen. "Du är inte en dålig mamma pga att du inte kan amma. Men att gå ut och festa är inte vad jag skulle kalla "bra" mamma egenskaper. Stanna hemma hos din son så ska du se att ni också hittar ert alldeles speciella band. Ni klarar det här, det vet jag. Kram Sandra"

Jag får då ett ganska snäsigt och halvsurt svar tillbaka: " Att festa är ett av mina stora intressen och jag vet att min son inte tar någon skada av att jag lämnar bort honom en natt för att göra detta." (Vill bara tillägga att både tjejen och pojkvännen skulle ut så det blev farföräldrarna som tog hand om barnet)

Efter att jag skrev till henne blev jag blockad från hennes blogg och FL??? Varför?! Kan en så kallad "vuxen" människa verkligen vara så jävla korkad att man tycker det är helt okej att lämna ifrån sig sin 1 månad gamla bebis för att gå ut och supa. Är det verkligen försvarbart? Inte i min värld. När Tommy ett litet tag efter denna händelse ringde upp pojkvännen (de är kompisar sen något år tillbaka) för att fråga varför de blev så sura så får Tommy höra deras orsak till surandet och dessutom deras försvar till supandet.

Att de blev sura handlade om ett samtal Tommy haft med en av deras gemensamma vänner. Vännen hade berättat för tjejen och pojkvännen om Tommys åsikter ang deras roll som föräldrar och bara snackat en massa skit om dom. Det vännen utelämnade var hennes egen inblandning i det hela och det faktum att även hon hade sagt en hel del om dom som föräldrar.
Anledningen till deras supande var aningen mer chockerande: "Vårt intresse är att supa, det är så vi slappnar av och det är inget fel med det." Tommys nästa fråga slank bara ur honom sådär ofint: "Vad skulle ni då med barn till? Barn innebär ett enormt ansvar och ett barn behöver ha sina föräldrar. Tänk om något hade hänt pojken och ni bägge är ute och är aspackade?"
Varpå pojkvännen svarar: "Det ligger i människans natur att skaffa barn och därför gjorde vi det! Och vad skulle kunna hända honom?"

Är människor verkligen så korkade att de tror att bara för att ungen lyckats tagit sig ut så kan inget ont hända dom??? Plötslig spädbarnsdöd, någon kan tappa dom eller inte vara uppmärksamma nog så de gör sig illa!

Jag vet ärligt inte vad som finns i skallarna på de här två individerna, men inte fan är det något som liknar varken intelligens eller föräldraansvar i alla fall. En liten fråga till alla er som läser: Om hon behöver supa för att slappna av och måste slappna av så tidigt efter sin sons födelse, Hur kommer det bli när han blir lite äldre och kräver ännu mer av henne som människa. När han klättrar och kryper in överallt, när han blir vansinning för att hon säger nej och när han blir en arg och läskig tonåring som inte lyssnar? Ska hon ta till flaskan varje gång något är jobbigt och hon behöver slappna av? Är det här okej?

Hoppas du, Tjej 24 år läser det här: Du är fan inte värd din son om du inte respekterar honom mer än så. Att lämna ifrån sig ett så litet spädbarn för att gå ut och supa är så oansvarigt att det borde vara olagligt. Jag vet om många, många mycket yngre mammor (som det alltid talas illa om för att de inte kan ta nog merd ansvar för sina barn)som aldrig skulle ha kommit på tanken att lämna bort sina barn för att gå ut och supa så snart efter barnet blivit fött. Shame on you!!! love smileys

RSS 2.0