"´Cause i got you, baby (cavie)"

Seriöst mycket snö ute. Sitter och dricker kaffe och väntar på att sommaren bara ska infinna sig men då lär jag nog vänta ett tag känns det som ^^

Bara de plogar vägarna...Ska ju hämta gullponken i Knöstad och sen in till stan för att handla lite. Måste ju ha mat hemma. Tur att min halvnorske vän gör dagarna lättare....det kan behövas nu när jag sitter och väntar.
Vill att de här hemska dagarna ska gå fort så jag får reda på hur det blir med allt :S

Så Booo kom inte hem förrän kl 5 imorse eller nå :O Galning där :D Men jag antar han hade haft kul då :) *Saknar* Men snart, snart, snart :D

Sascha, I read your blog everyday but i cant comment :O Anyway, i just wanna tell you that i am here for you, always. You´r sucha good friend and i want you to know how much i appreciate that :D Talk to you later today :)

Nu så ska jag gå ut och skotta snö :S Måste få ut bilen, tanka den på nå vis och sen hämta halvnorsken ;)

Ha det bäst!

"Someone special"


Had forgot how much i actually love this song :/

I love this band and when i was like 13-14 i had a serious crush on Jocke their singer...well can anyone blame me...?

 

Miss you Boooo...hope your having a great time tonight!

 

Okie this is what i do when i cant sleep...pointless really, so back to bed! Nighty night!


“In the arithmetic of love, one plus one equals everything, and two minus one equals nothing”



Kass update av mig, jag vet detta!

Vet egentligen vad jag ska skriva...har som sagt hur mycket som helst jag vill ur mig men vill inte skriva allt här. Kan berätta att mina vackra hästar nu är i himlen och att det var det jobbigaste som hänt på evigheters evighet...kanske någonsin till och med. Att behöva leda ut ett djur man haft i 14 år för att sedan behöva hålla och se på när de dör är inte något jag rekomenderar. Jag höll mig kall för dears skull hur som och nu verkar det som om känslorna bara stannade där....Frozen :S

Engla åkte till sitt faderskap nyss, saknar fisan redan men jag vet att hon sett fram emot den här helgen och att dom kommer ha det bra tillsammans så det känns rätt lugnt ändå. Städa blir snart, dammsuga och skura för på lördag kommer mina fina älsklingstjejer hit :) Hoppas jag. har inte riktigt hört så mycket än men jag hoppas det inte ska bli några problem. Öl vill jag ha men vi får allt se hur det går med det.

Gullgossen kommer imorgon, vet inte riktigt hur jag ska få hit honom. Han kanske får lov att ta en buss för jag vet inte om det känns nå vidare att fara ut och åka i det här vädret.

Jag har nu 10 nagelbitar dagar framför mig innan jag får reda på resultatet...innan jag vet om det blir något av dessa storslagna planer jag smitt på ett liten tag. Hoppas, hoppas, hoppas att det blir bra och att vi inte får avslag :) Skulle vara sååå kul om det gick vägen :)

Mina cp-bilder jag lovade er vet jag inte om jag vill lägga ut längre...insåg att de var kanske lite FÖÖÖÖÖR cp.

Pratade nyss med Sascha, lika kul som vanligt :) Han skulle evetuellt ringa lite senare så då har jag något att se fram emot.

Nej fan Sandra, ta dig i kragen och gör något vettigt nu!

Ok, vi har det här, men jag vill ha...

...det här, shorts och tunna tröjor röjjer!



Mirupafshim, جانبي Чао, Farvel, Αντίο, Ciao, Atā, Cześć, Bye, Hejdå!


“Tears are words the heart can't express”

Har så mkt att skriva men vet inte riktigt hur mkt av det jag ska skriva här. Vill helst inte spy ur mig en massa när, du och du och du och ni och du där läser. Får kanske skaffa mig en stängd blogg för enbart vänner men....neeeeh, orka liksom. Skiter helt simpelt i att skriva ala de där sakerna.

Fick hem kontrakt på posten idag och alla grejerna då förstås :) Mycket nöjd med detta är jag. För övrigt älskar jag posten just idag, menar då posten som i POSTEN :) Mitt brev hade landat idag :D

Ser inte fram emot morgondagen lika mkt dock, nödslakt eller vilka det nu var kommer tidigt imorgon förmiddag och jag har världens ångest. Vill inte visa kusarna det men det är svårt när magen drar ihop sig och jag knappt kan andas. Tänk att det ens skulle behövt tagit så lång tid innan de kom hit. Stackars gubben har stått där ute hur länge som helst :( Det värsta är väl att jag ska vara med imorgon...inte för att jag måste utan för att jag känner att jag är skyldig dom det. Att vara där och försöka lugna. Kommer antagligen hålla mig jävligt kall under tiden men hur jag reagerar efteråt vill jag inte ens tänka på....

T kom nyss och bjöd minsann på mat :) Det tackar vi för. Gott var det med :D
Nu ska jag försöka underhålla barnen innan Linn kommer tillbaka hem.

Ha det braaaa!

"Im boring, so what?!"

Trött som fan idag, ändå gick jag och la mig i hyfad tid igår...hmm. Har suttit och skissat mig själv i sidan med en penna för att se hur stor och lång jag vill ha min gadd sen. Måste bara hitta någon som är duktig no att göra den. Har fått höra av T och sett bilder som en kille i Säffle gjort plus att det är han som gjort T;s bägge. Vet bara inte hur dyr han är. En annan är ju fattig som en kyrkråtta nu för tiden :/
Dessutom ringer dom ENBART från jobbet dom dagarna jag verkligen inte kan -,-

På lördags ska jag i alla fall iväg på det där seminariet så jag hoppas jag hinner få hem alla saker med posten innan det så M och Y kan hjläpa mig kika på kontrakt och allt.

Nu ska jag ta mig en runda med dammsugaren, fixa disk och tvätt sen kanske det händer jag skriver lite mer. Har förresten haft "Våga vägra vintern" här i två dagar nu :D Gillart! Ska lägga ut cp-bilder på det sen :)

Pussar

English maybe?

I am thinking about start blogging in English instead. There are apparently many who read my blog. One of them is Sascha and perhaps it would be easier for you to read if you did not have to sit and translate everything I write:)

I will try today anyway:) Jusse-horse is not feeling good. Something has happened but we do not really know what yet. There was blood in the stable this morning but I hope there is nothing really serious.

Engla still find a lot of trouble and I'm still stressed out in my head over everything i need to get done this week: S
I'm a bit worried abou0t that seminar on Saturday but I guess it will go well.
..

I'll try to put Engla to bed for a nap right now and write more later.
But this was fun, just hope I have not done any extreme grammar miss, would be a bit embarrassing ^ ^

So take care all and I'll write more later on:)

Kisses

Just have to put this trailer here for a new movie....Farsan ^^


"Good friends are hard to find, harder to leave, and impossible to forget"

Galet trevlig dag. Det var avslutningsfest på jobbet idag. Jag och R var bjudna trots att vi bara är timvikarier :) Kändes bra. Var skitroligt att få träffa honom igen med. Saknat honom som busen. Snacka skit och röka :D Hoppas på att jag ska få mer jobb i samband med de gamlas flytt så jag hinner träffa var och en lite extra :) Kommer sakna dom med som bara den. Fick reda på att en av mina favoriter gått bort med. Jobbigt var det.
Käkade god mat och babblade mest under hela tiden där borta. Kändes skönt att få komma dit och vara "gäst". Blev serverad liksom :)

Imorgon fyller T år så då ska jag och Engla in imorgon eftermiddag/kväll och fira honom lite.

Baben är ute ikväll så jag har ingen att prata med nu på kvällskvisten. Får väl helt enkelt bli en film eller nåt. Den andra baben kan jag ju iofs prata med annars...gött att ha mina gosiga vänner som alltid ställer upp om jag känner att jag måste prata så tack till er....fina fina babe-r hahahaha.

Måste styra upp detta med min, A, E och R och vår fest med. Kände idag att det måste hända något snart. Saknar er alla så jag spricker snart :( Sååå, jag är ledig nästa helg alltså 19, 20 och 21 så snälla hör av er om ni mot all förmodan är lediga då...please *hundögon* Då kommer sötJimmy dessutom så då kan vi ju ställa till med riktigt partaj.

Pratade med B en sväng via sms idag med. Han tyckte också vi skulle hitta på något snart tillsammans med hans fina R och dom andra gosiga :) Saknar er med så jag håller på att dö.

Helt plötsligt känns det som om jag har ett umgänga vilket är helt underbart. Har nog varit lite instängd i mig själv förr men nu orkar jag inte med sånt längre. Måste ju leva livet liksom.

Engla-älsklingen somnade så fint så fint nu på kvällen. Go ungen har varit beskedlig idag tycker jag. Älskar henne såååå mycket. Låter kanske inte så alla gånger men det borde ju alla förstå i alla fall hoppas jag :)

Zorro och jag ska gå ut en sväng nu snart tror jag. Han behöver kanske kissa?! Vet inte jag, han bara ligger här som en död varg och snarkar :) Drömmer gör han med...sååå söt :)

Sååå, en bra dag med en glad Sandra. Behövdes nog kanske efter alla neg-inlägg den sista tiden :)

Saknar mina systrar med btw...älskar er!

Pussar alla!!!

Disney on Ice och annat töl

Hmm...för er som sett Kejsarens ny stil eller den serien på Disney channel har antagligen sett avsnittet där Kuzco ska ta han om lamorna som förvandlas till demonlamor varje gång Patcha vänder bort huvudet...Well, Engla är en sån lama! Ena sekunden är hon söt och underbar och i ett naft förvandlas hon till en skrikande liten best som gör allt som står i sin makt för att krossa mig...:O Barnet hänger helt ärligt upp efter väggarna och bara vrålar när hon inte får som hon vill.

T var här och hälsade på en sväng förut. Engla var måttligt road. Att bråka och hitta på bus med kusin Anthony var ju faktiskt 10 gånger roligare ^^ Och busat har dom gjort....att döma av Englas rum så lär bomben i Hiroshima varit rena barnleken....Demonlamor båda två tror jag.

Zorro gubben är så himla lugn och duktig. Svårt att tro att han inte är ett dugg van vid barn. Dom faller, klättrar och springer över honom och han lyfter inte ens på ögonen. Helt otroligt vad fort han verkar ha kommit in i detta. Han har ju inte ens varit här en vecka än ju ^^

Hmm, liten listgrej nu kankse?

- Jag gillar Disney on Ice :)
- Mina systrar och deras pojkar är bäst, älskar dom så himla mycket allihop
- Engla är en söt demonlama (bara för att släta över mitt gnäll ovan lite ^^)
- Pappas volvo är cool som startade så fint idag :)
- Jag saknar Jimmy
- Jag kan inte sluta tänka på vad ena baben sa igår
- Jag får ont i magen av att se dig...
- Min näsa mår lite bättre idag
- Zorro är sötast i världen förutom Engla
- Min mamma och pappa är knäppa men bäst ändå
- Jag har svårt att förstå mig på vissa människor
- Jag pratade med lellsmöla igår och hade värsta bästa samtalet
- Jag vet en spännande hemlis
- Jag tror att Engla blev utbytt på förlossningsrummet, det här barnet har 3 meter långa armar
- Jag vill ha en ny tv
- Jag dör om inte sommaren kommer snarast
- Jag hatar äckliga, lösa och falska människor
- Jag ska utbildning nästa helg :S
-Såg en het mage på Fbk arenan igår...^^


Nej lägga in bilder från vår lilla Disney tur nu :D

På väg mot Karlstad, gifflar är gott .D

Engla tyckte också om ^^

Vi poppade fett mycket nostalgi låtar...

Linn visar några moves ;)

Estelle tyckte nog att vi var jobbiga ^^

Frida är sötast!

Underbara allihop

Mer underbaraste..

<3

Lejonkungen

Lilla sjöjungfrun

Musse och gänget

lilo och Stitch

Mer kommer att finnas på fb för er som är intresserade av halvkassa foton :)

 

Lovelove



" :P :P :P "

Men jävlar, tänk att man inte ska kunna skriva någonting på denna bloggen utan att något dumhuvud tar åt sig. Min blogg och jag skriver vad jag vill...så det så.

Jag hostar som fan, inge kul men det går väl över.

Har kollat igenom alla papper och dom ser klara ut ^^ Yeeey!

Zorro är värsta gofisen ju...känns som om han har varit här bra mycket längre än vad han varit.

Har liksom inge kul att skriva....har suttit här och hostat hela dagen, halsen är paj, feber och dessutom två jobbiga kräkattacker så nej....Inge vidare värst kul idag känner jag :/

Well, well....hörs gör vi!

"Snacka om global uppvärmning"

Seriöst extremt mycket fucking jävla snö! Det har drivit så jävligt att det nådde mig till midjan på sina ställen i hästarnas hage. Zorro orkade inte ens hoppa där. Vet inte ens om hund stackaren pissade för han hade så bråttom in igen. Fast in fick han inte komma direkt. Jag ställde mig allt med min stackars onda hals och min halvfebriga panna och skottade upp den eländiga gången in till trappen. Det var ju bara en halvmeter snö där plus det där fina enorma berget av snö som plogbilen lagt ute i kanten då....nådde mig till hakan. Yeeeeey vad jag HATAR vintern!
Och dom är jävla experterna som sitter och påstår att växthus effekten smälter inlandsisarna och allt vad i helvete det nu är kan kyssa mig i röven! Global uppvärmining! Men skojar dom eller. Det är ju för fan VINTER. Extrem vinter enligt mitt tycke men egentligen inte ens det. Förr hade man alltid ordentlig vinter. Detta hittade jag på en internet sida om Global uppvärmning: "Bevisen för att det pågår en klimatförändring är många och nästan ingen tvivlar på det. Det är orsakerna och konsekvenserna som det ibland råder delade meningar om."


Jävla psykoforskare!

Nu måste jag dricka en liter kaffe för att försöka få min hals varm igen tack vare experternas tropiska väder och deras jävla globala uppvärmning!

Hej!

"Vare Linn som kom med denna faaaarelsen?" Quote, pappa!

Meeen, Sandra har ont i halsen -,- Inte braaa. Åååh Linn och hennes baciller ;) Englabarnet vägrar sova. Zorro vägrar låta mig gå in till henne (gör jag det ylar han som en varg) och jag är trött :S Har inte ork eller lust att göra någonting faktiskt.

Baben klarade sitt prov alldeles utmärk, vilket jag visste redan innan. He´s a smart one ^^

Var ute och sprang i meterhög snö förut, det var spännande med halsen och allt. Blev skittrött och fick naturligvis ännu mer ont i halsen men "lillkillen" verkade nöjd så då får jag vara det med :) Ska försöka få hem sladden till papis digitalkamera så jag får ta lite kort och lägga ut på honom. Har hittills bara kortet som dom hade på annonsen men det duger kanske ;)

Söt killen!

 

Pratade med T igår med...barkade ut som vanligt men antar att jag får knipa käft och gilla läget även detta läge inte är allt för mycket att gilla. Känner mig överkörd och arg men vad ska jag göra åt saken liksom? Jag är bara så trött på att vara den som hamnar i skiten och får allt det jobbiga trots att det inte är jag som satt mig själv i den här sitsen -,-

Har en massa viktiga samtal jag skulle behöva ringa men svårt det när Engla inte sover och dom vägrar svara på sin jävla upplysning för att alla linjer är upptagna -,- Idag stänger dom tidigare också...jävla oflyt hele tia!

Funderar på att köpa lägenhet på varmare breddgrader...fortfarande! Frågan är bara vart *tänk, tänk, tänk* Lite hjälp av er kanske inte skulle skada?!

 

Pussar


"A dog is the only thing on this earth that loves you more than he loves himself"

Efter 13 timmar i en bil var det as skönt att få komma hem. Det tyckte Zorro med som glatt klampade in i sitt nya hem :D Började med att försöka hoppa upp på bänken sedan in i sovrummet för att pröva sängen men blev lika snabbt ner hyshad av nya matte ^^ Nu ligger han som en utslagen älg här på hall golvet. Han är för hög att komma in under bänken så jag har egentligen ingen aning om vart jag ska ställa varken skålar eller annat. Haha, men det löser sig nog. Jag är inte så orolig egentligen...hoppas bara vid Gud att Engla och han finner varandra så det inte blir som sist det kom en hund hit.

Annars då? Ont i halsen en liten aning men det är nog bara för att jag är trött, lika med huvudvärken hoppas jag.

Ont i hjärtat? Ehm...ja, fortfarande!

Nu ska jag och "lillkillen" ut och kissa igen sen blir det sängen.  En av babsen har prov imorgon så jag lär upp i tid för att ringa och fråga hur det gick.

Natti natt!

RSS 2.0