Illa med humorbefriade människor!!!

Jag lade upp en bild på facebook förut...


Jag taggade massa av mina vänner och ingen har klagat hittills utan alla förstår ju att det är på skoj och så...alla förutom en. Mitt korkade ex...jag satte honom på "the Cowboy=Woody" pga en rolig sak som hände under de åren vi var tillsammans. Han tog bort taggen så fort att jag knappt hann att blinka...Vi pratar titt som tätt och har då inget otalt med varandra så det kan inte bero på det utan det måste vara så att puckot helt enkelt inte begrep att det var ett skämt...Milda Matilda! Det är ju tragiskt att vissa människor är så trångsynta.

Idag kommer Anthony ner hit och ska stanna över helgen så Linn får mer tid att lära sig om lavar och mossor och sånt som inte intresserar henne det minsta...höhöhö. Det ska bli skoj, bara jag inte blir sämre med illamåendet så ska det nog gå fint.

Engla åt upp all sin mat helt själv idag, såååå duktig.




Hon har så snygg stil så det är inte sant :-) Älskar dig!!!!

Linn skrev ett inlägg häromdagen om att vi som blir och är ensamma blir som ungkarlar. Jag tror jag redan börjat förvandlas till en...det värsta av allt är att Engla också håller på att bli en...titta hur jag hittade barnet i sin säng en morgon för bara några dagar sedan!!!


Vad är då detta??!! Det är bara ungkarlar och snåljåpar som har hål i strumporna och jag kan försäkra er om att vi inte är snåljåpar...Jisses, detta var illa :-D

Nu måste jag gå för min dotter vacknade nyss, hejjråååå!

Kommentarer
Postat av: Linn

HAHAHAHAHAHA du är så rolig ;D;D



Jag älskar er! Pussa Anthony från mig <3 och det egna barnet också QW

<3<3<3<3<3

2009-03-14 @ 02:18:32
URL: http://linngabriella.blogg.se/
Postat av: Nadja

du är galen ;P din lilla "milda mathilda" - kvinna ;);) <3<3

2009-03-14 @ 02:22:56
URL: http://nadjanylen.blogg.se/
Postat av: Madde

Hihihi det ser ut som de växer ut en potatis ur strumpan på henne....Hahaha och ja tror de e du som lärt henne o grisa så ;) Puss

2009-03-17 @ 23:15:07
URL: http://madsown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0