“I have feelings too - like 'My stomach hurts' or 'I'm going crazy!'” Quote; Homer SimpsonNu har jag haft ont i magen i flera dagar, både dag som natt. Känner att jag snart inte orkar mer...:( Vet inte riktigt vad det är för fel, det vet inte läkarna heller uppenbarligen men jag vet att om det inte gett sig till senare idag så får jag åka in så måste dom ta reda på felet helt enkelt.

Sovit som en kratta i natt som föregående nätter, enda skillnaden var att imorse vaknade jag upp med världens nervösont i magen med. Som att jag har 10 000 fjärilar där inne. Vet inte om det är för att Engla ska åka till sin pappa i eftermiddag och sen till Norge på något nöjesfält under fredagen. Ingen aning...

Ja nu ska jag väcka lilla älsklingen så hon får frukost och sen ska vi nog ta ett ordentligt städtag här...och i hennes rum framför allt ;)

Pussi

Kommentarer
Postat av: Erica

Krya på dig! Hoppas det inte är ngt stort fel.. :(

<3

2010-08-26 @ 09:01:36
URL: http://eriiicahenriksson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Men vad jobbigt då, får verkligen hoppas du blir bättre! Vad är det som kan vara fel??

Mitt lär nog hänga i ett tag dessvärre men när jag vet vad det beror på är det mindre jobbigt även om jag har ont och sover dåligt. :) Säger jag nu iaf, lär väl springa in i väggen om jag inte sover en hel natt snart men va fan ;)

2010-08-26 @ 18:44:18
URL: http://mesandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack va söt du är! Jag hoppas också att det ska ge med sej snart. Hur har det gått för dej då, har du blivit något bättre?

2010-08-31 @ 16:46:33
URL: http://mesandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack för dom värmande orden! :)Jobbigt att du ska behöva bli bemött på det viset och till råga på allt av den andra föräldern. Du känner ju själv vad som är bäst för dej och för Engla.Kram

2010-09-13 @ 09:39:25
URL: http://mesandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Det var förklaringen på varför dom var så billiga då ;)

2010-09-18 @ 16:04:44
URL: http://mesandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0